Hé, Gargard: je bent een domme snotaap en een bevooroordeelde heksenjager!

Hé, Gargard: je bent een domme snotaap en een bevooroordeelde heksenjager!

En ik zelf ben een oud wit aapje. Het was echt angstaanjagend. Dit moet toch een keer een verschrikkelijke backlash opleveren? Demense gaan toch een keer schijtziek en piswoest worden van dat onophoudelijke ráááásiesmèèèh-gelul? Nu weer dat racisme-tribunaal in “De Wereld Deugt Door” (©Van Rossem) van gisteravond. Ik had tenminste ineens behoefte om naakt de straat op te rennen om tomeloos quasi-racistische dingen te gaan schreeuwen. Bijvoorbeeld “Sylvana Simons is een bruin aapje!” Het is natuurlijk gewoon sinds Darwin de onomstotelijke wetenschappelijke waarheid. Maar je mag het niet zeggen van de linkse meningen-politie.

Ik heb blanke politici, waaronder onze minister-president, regelmatig bavianen genoemd. En Berberse Marokkanen voor racistische Rif-apen uitgemaakt. Maar ik heb dat bij foute zwarten, bijvoorbeeld fascistische rappers, nog nooit willen doen. Dat komt doordat sommige negers van die ronde koppies hebben en een wat aap-achtige mondpartij. Ja, ik bedoel dat vooruitstekende. Er was een witte jongen op mijn lagere school – jaren 1950 – die dat heel erg had en in die tijd waren er nog geen beugels. Hij was de beste van de klas en is later een Delft-ingenieur geworden. Maar dat betekent natuurlijk weer niet dat alle zwarten met een problematische mondpartij potentiële Delft-ingenieurs zijn.

Ik had gehoopt dat Nico Dijkshoorn het rááásiesmèèèh-gelul aan de aapachtig vooruitstekende kaak zou stellen, maar nee: die vond het vooral erg dat juist Giel als gepatenteerd Glazen-Huis-Goedmens degene was die de zonde had begaan. Dijkshoorn hoeven we dus ook al niet meer serieus te nemen.

Het gevaarlijk van dit soort heksenjacht is de dienst die het bewijst aan het echte racisme van de multikul. Want onder al dat gevoelige diversiteits-gezwets groeit en bloeit het echte racisme dat leeft onder 95% van de moslims. De grote meerderheid van Turken en Marokkanen vinden negers stiekem en Joden openlijk minderwaardig. Nou ja: dat antisemitisme verpakken ze als “anti-Zionisme”, zoals bij DENK, de Marokkaans-Turkse moslim-alliantie waarin Sylvana Simons zich laat gebruiken als excuus-negerin.

In de uitzending van DWDD was Clarice Gargard, een 29-jarige bruine snotaap, het ergste. Ik citeer uit haar gezwollen cv:

“Clarice Gargard (1988) is journalist, presentator en publicist. Zij is bekend als AT5-presentator, werkt momenteel voor Joop (BNNVARA) en publiceert bij o.a. de Correspondent, Vice en Nrc Next over identity politics rondom etniciteit, gender en seksuele identiteit. Clarice zet zich in voor emancipatie en het verbreden van de denkkaders in de samenleving.”

Clarice Gargard

Clarice Gargard

Ze zit, kortom, helemaal ingesponnen in de monopolie-subsidienetwerken van het zelfverheffingsneurotenmachtsconglomeraat. Fouter nep-links kan je bijna niet zijn. En ze gedroeg zich ook zo. Zij was de vleesgeworden moraliteit. Ze deed me denken aan een fout Turks wijf dat ik Pim Fortuyn zag interviewen op de dag dat hij vermoord zou worden:

Om twaalf uur ’s middags, op de dag waarop Pim Fortuyn ‘s avonds rond zessen vermoord zou worden, zette ik mijn tv aan voor het NOS-journaal, maar viel in een uitzending van de NMO, de Nederlandse Migranten Omroep. Pim Fortuyn werd geïnterviewd door een jonge Turkse tijgerin, die knap was en veel mooi haar had zonder hoofddoek erover. Van binnen, zo bleek gaandeweg het gesprek, zat ze vol van een moreel gelijk dat men zelden in zo zuivere vorm aanschouwt. In al haar uiterlijke schoonheid was ze komiek, zo hoog zat ze te paard. Een dik kwartier lang zat de Turkse dame uit te spreken en uit stralen dat de kale heer tegenover haar een fout mens was. Zij zelf daarentegen, die de hoofddoek van haar moeder verdedigde, legde geen moment verantwoording af over de werelden die zich zoal met een hoofddoek laten verbinden. Dat moest blijkbaar zonder discussie prima gevonden worden.

Pim Fortuyn bleef in dat interview zichzelf, dus afwisselend het boze en het kwetsbare kind, maar steeds weer de poging hernemend tot redelijk antwoord geven op de nare insinuaties en openlijke beschuldigingen van de over-assertieve Turkse.

Giel Beelen reageerde heel anders dan Pim Fortuyn, namelijk schuldbewust, geïntimideerd, eingeschüchtert. En wat had deze gepatenteerde anti-racistische Gutmensch Beelen nou helemaal gedaan? In een radio-uitzending over gorilla’s die hij aan elkaar praatte, was iets te horen wat, zo vermoed ik, een mengsel was van gorilla-kreten en menselijke stemmen. En indachtig de opgeklopte Johan Derksen-rel rond Tarzan Sylvana-van-de-apen zegt Beelen: “Rustig Sylvana”.

Hij vergelijkt dus niet Sylvana met een aap, maar refereert globaal aan die rel. En dan doen de idioten van de respect-brigade juist bij deze zelfverklaarde anti-racist net alsof hij wél iets racistisch’ bedoelde. En al hád-ie ’t bedoeld zoals de respect-brigade het wenst op te vatten – “wij horen hier de bekendste vrouwtjesgorilla van Nederland ” – dan is ’t wel een beetje stout, maar kan ’t uit de mond van Beelen nooit als echt gemeend opgevat worden.

Er bestaat een overheids-anti-discriminatie-televisie-spotje (waarover ik hier iets heb gezegd) waarin Beelen optrad. De antisemitische Erdogan-partij DENK heeft nu bij monde van mijnheer Kuzu ervoor gepleit om . . . . . nou ja . . . . . om Giel Beelen kapot te maken en te verstoten uit de gemeenschap van Goedmensen FoutLinks. Om te beginnen is er in het filmpje een zwart blok geplaatst over het gezicht van Beelen. En Sylvana Simons was het met de excommunicatie van Beelen eens.

Beelen met balk

Beelen met balk

Ik weet niet hoe het u vergaat, lezer, zei hij plechtig, maar ik begin deze heksenjacht onder het mom van anti-racisme angstaanjagend te vinden. Dit is wat ik noem het Nieuwe Irrationalisme: Israëlhaat, islamliefde, racismegelul en identiteitsgemekker.

Nog een detail. Die Clarice Gargard, die snotaap, met haar grote gelijk dat geheel op gebrek aan zelfkennis berust, meent te weten dat Johan Derksen wel degelijk bewust racistisch was, toen hij opmerkte dat Sylvana Simons “zo trots als een aapje” was. Om te beginnen, nogmaals, is het niet racistisch om mensen met apen te vergelijken omdat we inderdaad allemaal van apen afstammen. Ten tweede, als Derksen de uitdrukking al bewust zou hebben gebruikt, dan nog zou het een onschuldige grap zijn geweest. Derksen lult namelijk wel vrij dom zo gauw als-ie over iets anders dan voetbal praat, maar een “racist”/racist is Derksen niet. Net zo min als ik, want ik zie de neger toch echt vooral als mens.

Nu werd Derksen in de uitzending zelf al door presentator Wilfried Genee erop gewezen dat hij die uitdrukking had gebruikt:

,,Trots als een aapje hoor ik, terwijl het toch echt trots als een pauw is.”

Waarop Derksen:  ,,Waarschijnlijk waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Ze lijkt ook helemaal niet op een pauw.”

Gargard ziet in die laatste opmerking van Derksen het bewijs voor zijn bewuste racisme. Maar wat hier gebeurt is het volgende: Derksen heeft die vergelijking totaal onbewust gebruikt. Maar als-ie er dan op gewezen wordt dat de respect-brigade dit wel eens “racisme” zou kunnen vinden, wordt hij recalcitrant. En maakt-ie een wat mij betreft uitermate geestige opmerking.

Vraagje: wat voor een rel zou er zijn uitgebroken als Derksen in die uitzending aan Genee had geantwoord: “Maar Sylvana ís toch een bruin aapje? Volgens Darwins evolutieleer althans.”

Hé, Gargard: je bent een domme snotaap en een bevooroordeelde heksenjager!

TOEGIFTERIGE UPDATE:

________________