zwarte-piet-telegraaf

GeenStijl wijst ons op een onderzoek niet alleen naar Europawijde Marokkaanse criminaliteit, maar ook naar Nederlandwijde nationale traditiegevoelens rond Zwarte Piet, al verdenk ik de door de Telegraaf afgebeelde Zwarte Piet van een kutje.

Hoewel de dag nog jong is, gaat de dagprijs voor de beste tekst in de discussie die zelf ook al tot de folklore begint te hore naar een Reaguurder van GeenStijl:

Goede zet van de Televaag! Ongeacht wie je gelooft wil meer dan 80% de gewone zwarte piet behouden. Ondanks media-offensieven, indoctrinatie, en beroeps-gediscrimineerden overal waar je maar kijkt. En laten die 80% nou voornamelijk autochtone Nederlanders zijn die 99% van de belastingbetalers zijn en 95% van de koopkracht hebben. Toch een goed idee om eens wat rekening te houden met de mensen die de rekeningen betalen in dit land.

Zouden al die winkelketens daar wel eens aan denken? Alles wordt maar in het werk gesteld om die fascistische import-dictatuur-ideologie te faciliteren, maar de mensen die het geld uitgeven willen gewoon kerst, zwarte piet, pasen, hemelvaart enz. Als je niet tegen paaseieren kunt ga je lekker naar je toko waar ze suikerfeest-troep verkopen. Of vertrekt naar een land waar de maatschappij wél zo is als je leuk vindt. Dan beloven wij dat we hier zullen blijven.

Vogelbeest | 04-11-16 | 08:37

_____________

Advertenties