remautarsing

De verstandigste deelnemer aan het debat

We beginnen met een zijpaadje in de discussie:

Neelie Smit Kroes vindt het systeem van die kiesmannen “fnuikend”want Hillary heeft op persoonlijke titel meer stemmen binnengehaald dan Trump. Nou ja: Hillary zat ietsje hoger in de 59 miljoen dan Trump. Het gortdroge wijfje dat hoognodig met definitief pensioen moet, heeft de wijsheid van de Funderende Vaderen dus niet begrepen: als in dit geval bijvoorbeeld het systeem van een eenvoudige meerderheid was gehanteerd, zou op de onvrede van een enorme groep kiezers weer voor  vier jaar een deksel zijn gegaan en was deze revolutie wellicht ietsje bloediger verlopen.  Tara Ross somt de essentiële functies van het electoral college op:

electoral-college

Woman of colour Clarice Gargard noemt Trump “openlijk racistisch, seksistisch, homofoob”. Waarop  man of colour en Trump-aanhanger Yernaz Remautarsing aan haar vraagt of ze één citaat kan geven dat zulks bewijst. En Yernas adstrueert dat Trump nu juist verklaard heeft dat hij de homo-gemeenschap zal “beschermen tegen radicale islam”, dat Mexicanen waarvan Trump  de illegale variant wil tegenhouden géén ras vormen en dat moslims óók geen ras vormen. Waarna Gargard gaat beweren dat Trump racistisch is jegens vrouwen, terwijl ik zou zeggen dat hij dol op ze is, want hij wil alsmaar met ze paren en dat wil je met een inferieur ras niet. Weet je wat racistisch is, Gargard? De islam: daar onderdrukken en vermoorden ze al honderden jaren mensen met een spleetje tussen de benen, ontwikkelde melkklieren op de borst en nog zo een paar genetische kenmerken.

Waarna Wierd Duk opmerkt dat Trump in elk geval minder interventionistisch zal zijn dan havik Hillary die vóór de oorlog in Irak was, maar ook zelfstandig die interventie in Libië erdoor drukte. Duk vergeet nog de veel te snelle terugtrekking door Obama van de Amerikaanse troepen in Irak in 2011 tegen het advies van het Pentagon in. Hillary was toen minister van BuZa. En daar hebben we ISIS nu aan te danken. Ja, inclusief al die gruwelen. Made by Barack and Hillary. Het is maar een klein dingetje natuurlijk, deze ISIS-bloedbaden, niet vergelijkbaar met iets groots als pussy-grabbing.

En dan brengt Weirdo Duck – ik móét dat naamgrapje één keer maken! – het Grote Punt naar voren waardoor ik de laatste 30 jaar nooit op de SP of welke linkse partij dan ook heb kunnen stemmen: burgers-in-de-knel in Amerika, maar ook in Europa,  zijn sociaal-economisch links en ideologisch “rechts”, want ze willen minder immigratie, minder islam, minder multiculturalisme. (Kanttekening: als je tegen de oudste manifestatie ter wereld van een Nazi-mentaliteit bent dan ben je niet “rechts”. Rechts is wat links tegenwoordig doet: de nazislam knuffelen en dat is de reden, zegt Duk, dat veel SP-ers naar de PVV overlopen.)

Rond minuut 57 klaagt Pauw dat al die “rechtse” types – Wilders, Trump, Le Pen – spreken over die angst voor de islam en dat “de andere politieke partijen daar geen grip op hebben”. Waarop zou-ie willen dat ze “grip” krijgen? Op de islamkritiek van Wilders, Trump en Le Pen denk ik. Niet op de islam.

Samsom vindt het erg “dat de islam een aantal uitingen kent die tot geweld kunnen leiden, is vreselijk en daar moeten we een oplossing voor bedenken.”

Nee, kale hufter: de islam is in zijn kern en in elke vezel geweld en onderdrukking.

SP-voorzitter Ron Meyer heeft het over “het vertrappen van alle moslims”. Ja, dat is de echte socialistische retoriek. De vertrapten! Luister klootzak Meyer: moslims zijn al 1400 jaar de vertrappers. Omdat de islam een totalitaire slavenhalers- en massamoordenaars–ideologie is. “Je vertrapt geen mensen op grond van hun afkomst”, zegt de gek nog eens. Ja, extreme salafisten en de radicale islam moet worden aangepakt, geeft-ie toe. Daar heb je het gelul weer: er is maar één islam, gek, die is onhervormbaar en . . . . . wat zei ik nou net? . . . . . . in zijn kern en in elke vezel geweld en onderdrukking.

islam-moderate-radicalradicale-en-gematigde-moslim

Yernaz Remautarsing heeft een fragmentje aangevraagd uit een van de speeches van Trump, waarin Trump zegt:

“Kijk eens hoe Afro-Amerikaanse gemeenschappen hebben geleden onder Democratisch bewind. Tegen hen zeg ik het volgende:  wat heb je te verliezen als je eens iets nieuws probeert?  Iets als Trump. Je leeft in armoede, je scholen zijn waardeloos en je hebt geen baan. Van je jeugd is 58% werkeloos. What the hell do have you to lose? “

Zelden is de zwarte gemeenschap zo eerlijk aangesproken zeggen Wierd en Yernaz . Maar juffertje Gargard wil toch graag – kijk op 20:50 – haar freempje voor Trump intact houden: generalisatie blah-blah-blah!!!  Waarna ze non-generaliserend vertelt dat Trump gesteund wordt door de Ku-Klux-Kan, daarmee suggererend dat hij een echte racistische redneck is.

Fout wijfje Heleen Mees zegt op minuut 32:00: “Donald Trump heeft een campagne gevoerd gevuld met haat, racisme en antisemitisme en seksisme”. En dat is en was hetzelfde, zegt ze, met Pim Fortuyn en Geert Wilders. (In minuut 37 vertelt Charles Groenhuijsen dat één stagaire van Trump één keer een symbool heeft gebruikt dat je met veel slechte wil antisemitisch zou kunnen duiden)

Vervolgens heeft Joost Eerdmans, tegen wie Mees zich richt, niet het benul te vragen naar kwoots waarin die haat en dat racisme dan zouden zitten. Maar hij had fout vrouwtje Mees vooral moeten antwoorden dat Trump heeft aangekondigd een groot Israël-verdediger te zullen zijn, dat Trump, zoals Ezra Levant uitlegt, met Joodse adviseurs is omringd en aangetrouwde Joodse familie-leden heeft. Waarom wordt Eerdmans niet verschrikkelijk kwaad? En waarom vertelt hij niet aan fout wijfje Mees dat ook Geert Wilders en Pim Foruyn Israëlverdedigers zijn en waren en waarschuwers voor een racistisch-nazistische moordenaars-ideologie als de islam? Hij gaat zitten lullen over een kokende pan waarop het deksel wordt gehouden waarna er “niet-genuanceerde” dingen kunnen hogedrukontsnappen.

Waarna Pauw uit het hart van het Orwelliaanse zelfverheffingsneuroten-media-machtconglomeraat beweert dat er al 15 jaar alle ruimte is voor “de protest-stem” in de media. Ja, en dan geeft Wierd Duk het goeie antwoord. Namelijk dat hij ooit eens via twitter heeft gevraagd aan PVV-stemmers om hun redenen te geven PVV te stemmen. En dat hij hele epistels kreeg van mensen uit allerlei beroepsgroepen en scholingsnivo’s, maar die bijna allemaal vroegen om hun namen niet in de publiciteit te brengen want dan zouden ze sociaal uitgestoten worden en misschien zelfs hun baan verliezen. So much voor het veel horen van de protest-stem. Nou ja, op een puntje heeft Pauw ergens wel gelijk, want hij heeft altijd wel veel manifestatie-ruimte gegeven aan moslimische nazi’s.

Het probleem is niet de uitsluiting van de PVV-ers kakelt Mees, maar het feit dat de PVV een programma heeft dat in strijd is met de grondbeginselen van “onze maatschappij”. Ah ja! Ze zegt indirect gewoon weer dat die PVV-ers terecht uitgesloten worden, want fout. En dan heb je daar dat toch altijd maar weer terugkerende springend punt:  de islam is een nazi-leer en die moet je bestrijden en wat mij betreft verbieden. Maar Mees vindt dat de islam een prachtig deel van een vrij samenleving kan vormen. Maar.Dat.Is.Niet.Zo.

Trump heeft volgens Mees “elke keer weer herhaald dat Mexicanen verkrachters zijn”. Nou, zegt Eerdmans, dat heeft-ie volgens mij één keer gezegd. Nee, zegt Pauw, veel vaker. Media-man Pauw heeft niet door dat de media verlekkerd iedere keer datzelfde stukje speech uitzonden. Bovendien heeft Trump duidelijk gemaakt dat hij het niet heeft over álle Mexicanen, bijvoorbeeld door middel van de opmerking: “they are not sending their best”.

Rond minuut 39 komt Samsom aan het woord met een opmerkelijke stelling aangaande Wilders-over-de-islam:

“Eerlijk gezegd zijn PVV-stemmers daarover veel fatsoenlijker dan Wilders zelf. Meest PVV-stemmers zeggen tegen mij: ja, dat puntje van ‘m, dat vind ik dan eigenlijk niks. Dat harde anti-islam, het is niet eens klassiek racisme. Maar dat harde Anti-islam-geluid van ‘m, en dat is juist wat jij zegt, dat gebruikt-ie om méér kiezers te winnen. Ik durf het omgekeerde te beweren: veel PVV-stemmers vinden dat Wilders veel goede dingen zegt, maar dat puntje vinden ze te ruig.”

Kijk, hier heb je perverse domheid van onze nep-elite in zuivere vorm. Klassiek racisme, vervloekte kale hufter, daarmee is de islam vergeven in alle soorten. Van Jodenhaat, tot negerhaat, tot échte vrouwenhaat. Dat is heel iets anders dan het onschuldige geile “seksisme” van Trump.  De vervloekte kale hufter Samsom heeft dus mede gezorgd dat de islam, een pure en onhervormbare nazistische leer, alleen op marginale weblogs zoals dat van mij benoemd mag worden voor wat-ie is. En de sociale angst die Wierd Duk signaleert om van de islam te zeggen at je er echt van vindt én om met Wilders geassocieerd te worden voert de kale hufter vervolgens op als “fatsoen” en wel “fatsoenlijker-dan-Wilders”. Je moet mij daar niet aan tafel zetten, want ik vlieg ‘m naar zijn strot!

Marike Stellinga reageert heftig en ernstig met: “De voorgestelde oplossingen zijn onacceptabel. Je zet één groep, één geloof in één keer flats weg.” Tsja, hoe deden het verzet en de geallieerden in 1940 – 1945 dat eigenlijk? Zetten die óók niet één groep weg? Namelijk de nazi’s? En de onhervormbare islam die al 1400 jaar zijn agressieve karakter bewijst,  heeft toch echt alle wezenskenmerken van het nazisme.

“Moslims zijn óók bang voor aanslagen”, roept Sylvana, “en dat zijn óók mensen.”

Alleen jammer dat die bange mensen nooit afstand nemen van de ideologie die onvermijdelijk tot terreur leidt: de islam. Ze zijn blijkbaar banger om kritiek op de islam te leveren dan voor aanslagen.

Hieronder nog even de kwoot van Trump die door Sylvana aangekaart werd. Dat bleek een hoax.

sylvana-miskwoot-trump

___________________