zwarte-hystericus-over-trump-verkiezing-2zwarte-hystericus-over-trump-verkiezing

Kijkluister vanaf 2:15 naar de neplinkse fascistoïde schreeuwertjes die hun zin willen doordrammen. Kijk vooral deze zwarte mijnheer eens staan met zijn dikke auto en zijn goed doorvoede kop! Zou hij weten dat, als hij al over zijn schouder moet kijken, hij bijna uitsluitend op zijn hoede moet zijn voor andere zwarten? Want van de 100 zwarten die in Amerika worden vermoord, worden er 99 vermoord door collega-zwarten. En die ene overblijvende inderdaad door een witte politieman. Black Lives Matter?

En nog eens wat.

De exit pollers hebben gevraagd aan de zojuist gestemd hebbenden: wat hebt u gestemd en wie ben jij? Hillary kreeg 88% van de zwarte stem. Dat was in 2012 voor Obama 98%. (Bah, wat een racistisch stemgedrag nou toch!) Die 10% verlies aan zwarte stemmen voor Hillary kwam door mannelijke zwarten.

Joost Niemöller legt uit dat de exit polls verder aantonen dat Trump zijn overwinning dan wel te danken had aan de Boze Blanke Man, maar dat in het algemeen Trump stemmende witte mannen niet laag opgeleid waren. Het is alleen zo dat de stem van de laag opgeleide blanke man de doorslag heeft gegeven. Maar dat is niet essentie van deze verkiezingen, zoals de mainstream-media ons willen doen geloven. Die essentie is nu juist dat er ten opzichte van voorgaande verkiezingen niet veel veranderd is in de verdeling van het stemgedrag over verschillende groepen. Aldus Niemöller.

Advertenties