trump-nazi-president

David Horowitz was zelf een “red diaper baby” en kent zijn linkse pappenheimers dus door en door. De slogan in de banner van zijn website raakt inderdaad de kern. Linkse idealisten lopen – zoals de geschiedenis vanaf Robespierre, via Lenin, Mao, Stalin, Hitler, Pol Pot tot Paul Rosenmöller and beyond bewijst – de kans totalitair en moorddadig te ontsporen.front-page-magazine-banner

Wat we nu zien aan “links” protest in Amerika tegen Trump is totaal gebaseerd op leugens. Trump houdt vreselijk van vrouwen, wil ze allemaal neuken, maar behandelt ze oneindig veel beter dan in islamitische landen gebruikelijk is. Je kunt veel zeggen van Melanie, maar ik denk niet dat ze sharia-trekjes in de Donald zou accepteren.  Hij heeft aangekondigd homo’s tegen islamitische agressie te zullen beschermen. Hij heeft de zwarte Amerikanen uitgenodigd het eens met hem te proberen. Trump wil verder alleen maar de instroom stoppen van dragers van een nazi-ideologie, namelijk moslims en ook van illegale Mexicanen. Hij wil bewezen misdadige illegalen uitzetten.

Dat is alles. En wat maken de linkse relschoppers ervan? Één grote leugenbrei: dat Donald Trump vrouwen en zwarten en homo’s zal onderdrukken en alle illegale Latino’s (Mexicanen) het land zal uitzetten, dus niet alleen de misdadige. Hij zou een “racist” zijn. (Hoezo? Omdat-ie van de nazislami’s en de maffia-Mexicano’s in de VS af wil?) En dat staan ze dus in de straten van de Amerikaanse steden hysterisch uit schreeuwen.

In de laatste decennia hebben linksen zélf zich schuldig gemaakt aan collaboratie mét en goedpraten ván het smerigste massamoord-communisme en in onze dagen zien we ze het massamoord-islamisme tot bondgenoot nemen.

palestinian-wall-of-lies

Zullen we het nog maar eens een keertje laten zien? Die eerste paar seconden van de docu “The Palestinian Wall of Lies”? Kijk naar bovenstaande vette hoofddoek die revolutionair rood is. Daarbij de Palestijnen-sjaal. De jaren-dertig-communisten-overjas. Hoor wat ze bevestigt. Namelijk dat ze het eens is met de uitspraak van Nasrallah, leider van Hezbollah in Libanon, dat hij liever de Joden geconcentreerd ziet in Israël dan dat-ie ze over de hele wereld moet opjagen.

En let goed op! Dit obese wijf is ingebed in enorme linkse netwerken op campuses overal in de VS, waar onder het mom van linkse Israël-kritiek de Jodenhaat net zo virulent is als de linkse islamliefde.

Nu hebben we 8 jaar Obama en Hillary achter de rug. En wat heeft dat soosjalisme in Amerika binnenslands gebracht? De gigantische operatie “Obamacare” die de medische zorg duurder en ontoegankelijker heeft gemaakt en waarvan Trump heeft aangekondigd dat hij er slechts twee of drie elementen van overeind zal laten. De verdeeldheid langs etnische lijnen is toegenomen, met als belangrijkste verschijnsel de terroristische leugenmachine “Black Lives Matter” die deels loopt op islamo-fascisme. Het Midden Oosten staat in brand vanwege de illusiepolitiek van het Obama-Hillary-koppel. Wie iets van de islam wist, had vanaf het begin door dat de “Arabische Lente” die eind 2010 uitbrak alleen maar iets nog veel ergers kon opleveren dan wat er op dat moment aan het bewind was, namelijk een machtsgreep door de Moslimbroederschap en dan met name in Egypte, Syrië en Libië. De ISIS-gruwel kon ontstaan door het duo Obama-Hillary. Ik heb in de loop van die acht jaar Obama veel gespeculeerd*** over de vraag of hij een Moslimbroeder zou kunnen zijn. In elk geval geldt: als de Moslimbroederschap de Amerikaanse politiek in het Midden Oosten had mogen bepalen, dan zou die er niet anders hebben uitgezien dan onder Obama. Anders gezegd: Obama heeft in elk geval de agenda van de Moslimbroederschap in het Midden Oosten uitgevoerd. Of hij nu geheim lid was of niet.

Oh? U weet niet wat de Moslimbroederschap is? Ah! Ga eens vier minuten naar Brigitte Gabriel luisteren. Dan bent u helemaal up-to-date.

En als je de kern van de mentaliteit van Hillary wil peilen, blijft onderstaand filmpje onmisbaar, vooral als je goed in gedachten houdt hoe gruwelijk Khadaffi is vermoord.

Donald Trump heeft meer fatsoen in zijn pink dan Hillary Clinton in haar hele lijf. Hillary Clinton is decadent, immoreel en levensgevaarlijk. Getuige bijvoorbeeld haar misdadige nalatigheid in de kwestie Benghazi.

Wat dat is? Daar heeft natuurlijk een tong-piercing gezeten die ze bij het clitoraal stimuleren gebruikte. Ja, die Clintons hadden een hartstikke modern huwelijk! Het enige wat nog ontbreekt zijn berichten over homoseksualiteit bij Bill en over clusterfuck-orgieën

Wat dat is? Daar heeft natuurlijk een tong-piercing gezeten die ze bij het clitoraal stimuleren gebruikte. Ja, die Clintons hadden een hartstikke modern huwelijk! Het enige wat nog ontbreekt zijn berichten over homoseksualiteit bij Bill en over clusterfuck-orgieën

_________________

***

16 juni 2016 Obama’s weigering de islam als vijand te benoemen is irrationeel

8 juni 2016 Obama: “Wij zijn hier, in de Verenigde Staten, gezegend met moslimgemeenschappen … Ik sta vastberaden aan de kant van de islamitische Amerikaanse gemeenschappen.”

11 maart 2016 Gaat Obama Israël opnieuw chanteren?

27 september 2015 Géén aitum bij DWDD: Moslimbroeder Obama vermoordt Christenen

8 maart 2015 Obama is misschien toch géén moslimbroeder, maar een gewone apokalyptische gek

8 februari 2015 Moslimbroeder Obama moraliseert als een idioot tijdens “National Prayer Breakfast”

7 februari 2015 Moslimbroeder Obama liegt er weer op los, nu tijdens “National Prayer Breakfast”

21 oktober 2014 Moslimbroeder Obama verraadt Israël opnieuw

6 maart 2014 Obama: moslimbroeder, antisemiet en peilloos arrogant

18 maart 2013 Achter Moslimbroeder Obama’s anti-Israël-politiek staat het islamofiele ploertje Benjamin Rhodes

10 februari 2013 Barack Hoessein Obama en Hillary Clinton zijn lid van de Moslimbroederschap

8 maart 2012 Het verschil tussen Obama (een immorele schurk) en Netanyahu (een fatsoenlijke realist) inzake Iran

4 maart 2012 Kennedy, Obama, Cohen, de media, het wegkijken

20 december 2011  Obama-adept in senaat-hearing over islam: een totále krankzinnige!

5 december 2011 Biedermann Howard Gutman verraadt Israël in opdracht van Obama

14 november 2011 Geen gewóne bavianen: Obama en Sarkozy . . . . . en Clinton en Bush en Blair . . . . . en eigenlijk onze hele islamofiele en “anti-Zionistische” nep-elite

Advertenties