George Soros, de gedroomde leider van onderdrukte diversiteitsjeugd overal ter wereld

George Soros, de gedroomde leider van onderdrukte diversiteitsjeugd overal ter wereld

Zelf ben ik psychologisch van huis uit niet van de samenzwerings-theorieën, meer van asjemekaarniemeervertrouwekan-waarblijfiedan-zoïsuttochmeneer. Maar omdat de geschiedenis vol met “Wie is de Mol” blijkt te zitten, maar dan grootschaliger, ben ik gaan opletten en heb ik dus oog gekregen voor bijvoorbeeld de subsidienetwerken waarmee de “generatie van 1968” via hun klonen en kleinklonen al drie generaties alle subsidienetwerken in Noord-West Europa beheersen en dus de politieke, mediale en academische macht hebben. Alleen al de Christelijk-antisemitisch-islamofiele en gesubsidieerde (!) organisaties in Nederland in kaart brengen is een toer.

De nazistische, maar verder dus inderdaad behoorlijk paranoïed-xenofobe rancune-islam, bestaat al 1400 jaar geheel uit vervolgingswaanzin, en wel in 2 betekenissen, die van de slachtofferitis en de bloeddorst-dogmatiek. Ik heb vandaag al eerder de vier-minuten cursus islam-infiltratie in Amerika van Brigitte Gabriel aanbevolen. Let u vooral op twee elementjes in haar toespraakje: het feit dat een vrij recent proces tegen die islamitische organisaties het grootste aantal aangeklaagde sub-subversiegroepjes in de geschiedenis van Amerika kende en op de onschuldige, ja positief klinkende namen van die groepjes. De voornaamste aangeklaagde islamitische financierings-samenzwerings-groep heette “The Holy Land Foundation”. Die naam is twee vliegen in één klap: Joodvriendelijke Christenen op het verkeerde been en voor de goede verstaander nog eens bevestigd dat Palestina van Allah is.

Ik wil vooral uw aandacht vragen voor het fenomeen dat totalitaire rotzakken meesters zijn in het bedenken van pervers-positieve etiketten voor hun terreurdaden. Orwell was een meester in het blootleggen van die ueber-hypokrisie: “Op het Ministerie van Liefde werd weer druk gemarteld”. Toen Hitler een wet invoerde die ambtenaren verplichtte collega’s te verraden die misschien een beetje anti-nazi waren, noemde hij die “Wet ter bescherming van het ambtenarendom”.

Nu hoor ik steeds meer geluiden dat de rellen in Amerika tegen Trump door een mijnheer worden georganiseerd die helemaal voor een grenzenloze global world is waarin het Verlichte Grootkapitaal de Wereldregering vormt: George Soros. Ik wijs u op een recent artikel van Joseph Klein onder de titel

soros-front-page-magazine

Klein is niet zomaar weg te zetten als een samenzwerings-internet-fantast, want

“( . . .) a Harvard-trained lawyer and the author of Global Deception: The UN’s Stealth Assault on America’s Freedom and Lethal Engagement: Barack Hussein Obama, the United Nations & Radical Islam.”

Daarbij komt het harde bewijs dat Spartacus van GeenStijl aandraagt voor de stelling dat Soros ook in Nederland bezig is rassenrellen te organiseren, waarbij “intersectioneel” te werk wordt gegaan. In de Nijmeegse kringen van Echte Grote Revolutionairen waarin ik in de jaren 1970 nog wel eens verkeerd heb, heette dat “bondgenotenpolitiek”. Je gebruikte dan ontevredenen die nog niet het Echte Hogere Revolutionaire Bewustzijn hadden als hulptroepen. Fabrieksarbeiders die over ontslag, fabriekssluiting of loon klaagden konden zo wellicht tot dat Hogere Revolutionaire Bewustzijn gebracht worden. Als ik zeg “Enka” of “Strokarton” en Fré Meis zullen de ouderen onder ons meteen begrijpen wat ik bedoel.

Die intersectionele bondgenotenpolitiek heeft nu vooral zwarten, moslims en gender-hysterici op het oog om de Goede Globale Regering tot aanzijn te brengen. U begrijpt: Saoedi-Arabië is eigenlijk hartstikke links en Black Lives Matter is géén islamo-fascistische leugen-organisatie.

Ik vraag opnieuw speciale aandacht voor de zoetgevooisdheid waarmee het totalitaire tuig zich ook in Nederland presenteert. Ze heten “Gender Concerns International”, “European Network Against Racism”,  “Open Society Foundations” en “Move-on: Democracy in Action”.

soros-open-society-oproep-den-haag

De leugenachtige perversiteit hiervan is natuurlijk al meteen duidelijk als je de oproep leest om tegen betaling in actie komen.

“As a member of The Hague Youth Council, you will be able to showcase your talent and advocate for changes of societal behaviour towards gender, the islam and xenophobia with a group of students that has the same passion.”

Please note that by ensuring a balanced and inclusive mix of participants the selection criteria will include the following, at least 50% female participants and at least 40% participants who identify with Islam.

Wie uit deze twee passages niet opmaakt dat de kern van het streven islamisering is, is gek.

Spartacus:

“Een EU-miljardair [Soros] met geen grotere wens dan de Europese natiestaat en identiteit ondermijnen teneinde het te vervangen met een amorphe federale superstaat, die de islamitische populatie sterkt in hun theatrale en zelfopgelegde slachtofferdiscourse, om Europa’s bestaande social fabric nog verder uiteen te trekken. Maar dat is het niet. Hoe vaker je iemand vertelt hoezeer hij onderdrukt en gemarginaliseerd is, hoe legitiemer het gebruik van vandalisme en geweld voor diegene wordt. Zo gaat het op dit moment namelijk ook in de VS. Die protesten en brandstichtingen op 200 plaatsen tegelijk waren geen spontane Democratische project-X-feestjes, maar aangestuurd door Soros’ MoveOn-stichting. En Soros wil ’s lands Al-Jaberi’s, Appa’s, Asha’s en pantertjes nu gaan betalen om in aanloop naar onze verkiezingen zoveel mogelijk mensen disenfranchised te laten voelen.”

We sluiten af met een citaat van gezwollen hoop:

“De taak die President Trump wacht is groter. Hij moet het westen beschermen tegen de gewelddadige islam en bevrijden uit de suïcidale wurggreep van zelfhaat en defaitisme. Terwijl hij beschermt en bouwt moet hij alle postmoderne luchtkastelen neerhalen en de macht van moralisten breken. Gezien zijn behendigheid met de sloophamer tijdens de verkiezingsstrijd zullen de Ivoren Torens vallen als bouwsels van bordkarton. Laat onze politiek-correcte elite en hun aanhang op beschaafde en democratische wijze het toneel verlaten. Versta de tekenen van de tijd. Dit is de laatste postmoderne acte. Een volgende komt er niet. Het doek valt. Het tijdperk van politiek-correct theater is voorgoed voorbij.”

Jammer dat de auteur in dit kader niet ook even minister-president Wilders noemt.

__________________

Advertenties