Het  gezicht van Pechtold op 13:48 vlak voor hij de zorg uitspreekt dat moslima Dijk vermoeid zal raken door kritiek op de islam

Het gezicht van Pechtold op 13:48 vlak voor hij de zorg uitspreekt dat moslima Anne Dijk vermoeid zal raken door kritiek op de islam

Soms duurt het even voor je nep-linkse perversiteiten tot in de kern weet te definiëren. Want quasi-linkse perversiteiten zijn namelijk héél doortrapt, ziek en smerig. Zo schreef ik het zoveelste stuk over de zoveelste Totalumwertung aller Werte in de dagsluiting van dominee Pauw in de tv-huiskamer die toch best wel een beetje als de geistige Raum der Nation betiteld mag worden, zonder die kerndefinitie te bereiken.

De parmantige kabouter Pechtold met zijn ontzagwekkende denkraam, de mollige doctorandus kunstgeschiedenis en tevens racist, toonde in die huiskamer bij Pauw afgelopen woensdag vooral bezorgdheid om mogelijke geestelijke vermoeidheid van een middeleeuwse hoofddoek die de nazistische islam zat te vertegenwoordigen.

Word jij nou nooit eens moe, als Nazi moslima, vroeg Pechtold, om je tegen die besmeuring van het nazisme de islam te verdedigen?

En toen gewerd mij via Spartacus van GeenStijl de vergelijking van ervaringsdeskundige islam-kenner Dennis Honing. Die zei: als bij iedere islamitische aanslag je eerste bezorgdheid is om eventuele schade aan de goede gezondheid van de islam, ben je vergelijkbaar met iemand die, als een automobilist bewust een kind heeft doodgereden allereerst kijkt of de bestuurder en de autobumper geen schade hebben. Die boven aangestipte bezorgdheid van Pechtold vanwege mogelijke geestelijke vermoeidheid van moslima Dijk valt precies in die categorie. In de moskee thee gaan drinken na de moord op Theo van Gogh, weet je nog?

_________________

Advertenties