pisvlekMogen wij vernemen, Zentgraaff, waar je die mening dat Wilders een antidemocraat is, op baseert? Leg eens uit, jongen. Van mij krijg je gegarandeerd antwoord.

Het blijft regelmatig misgaan met de heren van GeenStijl, ondanks mijn intensieve geestelijke begeleiding. Nu dus weer Zentgraaff, die ik al eens eerder heb terechtgewezen.

In een overigens alleraardigst Mocro-topicje:

“Hej, leuk berichtje voor alle Erkende Deugers die zo blij zijn met de veroordeling van Wilders: de broer van de opgepakte terreurverdachte Jaouad A. vindt het helemaal niet raar dat zijn vijf keer per dag biddende haatbroer een kalasjnikov in huis heeft, want „Iedereen heeft toch een wapen?”. Eh, nee, Bilal A. Dat zijn jelui van de criminaliteit en de fanatieke islam of de mocromaffia. Hier hebben we de grote drie van het Marokkanenprobleem: islam, criminaliteit en een volstrekt onvermogen tot enige reflectie op het criminele zijn. Zwaargewapend schaamtecultuurtje waar de gewone Nederlander de broek vol van heeft. Ja, natuurlijk is Wilders is een geblondeerde pisvlek op de democratie, maar als je denkt dat een IndoLimbo met raar haar erger is dan zwaar gewapende rifapen met een kort lontje, een doodsideologie en automatische wapens, dan is er iets grondig mis met je morele kompas en je vermogen tot het inschatten van maatschappelijk gevaar.”

____________________

Advertenties