merkel-bebloed-tweet-wilders

Pechtold over bovenstaande tweet van Wilders:

‘Een ranzige poging politiek gewin te halen over de rug van slachtoffers van een laffe terreurdaad’.

Maar dat is niet zo. Pechtold is zelf geschift.

Dit is een snoeiharde, maar realistische en moreel zuivere aanklacht in dienst van een revolutie die slachtoffers als in Berlijn in de toekomst moet voorkomen.

En Pechtold is de ranzige én geschifte lafbek.

Of anders die grote vriend van ‘m wel, die Guy Verhofstadt. Zoals Spartacus schrijft: de lijken van de slachtoffers zijn nog warm en Verhofstaft is al bezig met pleiten voor méér EU. Terwijl, als ik me goed herinner, het toch de EU is die een half-stiekeme politiek van Umvölkerung en islamisering in Europa gevoerd heeft en met opzet de buitengrenzen niet bewaakte.

(Foto-collage ontleend aan E. J. Bron en gemaakt door “Jan”)

(Foto-collage ontleend aan E. J. Bron en gemaakt door “Jan”)

UPDATE 21 december:

Uit Elsevier vernemen we inmiddels wat Wilders geantwoord heeft op de verwijten van wansmaak en “over de ruggen van”:

“Wilders legt dinsdag alle kritiek naast zich neer. In gesprek met journalisten wijst hij Merkel en Rutte aan als verantwoordelijken voor het terroristische gevaar. ‘Jihadisten die naar Syrië wilden, werden tegengehouden waar we ze hadden moeten laten gaan. Terugkeerders hadden we moeten vasthouden, maar zij lopen hier nog steeds vrij rond. We moeten terreurverdachten preventief opsluiten en de asieltsunami stoppen. Politici als Merkel en Rutte hebben dat nagelaten en zijn dus verantwoordelijk.’

 

UPDATE 21 DECEMBER:

stax-dionne-ook-na-aanslag-berlijn-vrolijk

Dionne Stax liet in het Glazen Goed-BN-ers-Huis haar humeur niet bederven door het nieuws uit Berlijn: “Ik wens u nog een héél prettige dag!” Zelfmanifestatie blijft voor de narcisten en hedonisten van het zelfverheffingsneurotenmediamachtsconglomeraat op één staan!

 

Zie Jan Dijkgraaf “Briefje aan Dionne Stax”: Ik citeer het slot:

“Lieve Dionne, ik weet dat jullie bij de NOS niks van Donald Trump moeten hebben. De man is niet zo JFK als Jesse Klaver, niet zo Hillary Clinton als Alexander Pechtold en niet zo Barack Obama als Lodewijk Asscher.

Maar weet je wat Trump meldde?

‘ISIS en andere islamistische terroristen slachten voortdurend christenen af als onderdeel van hun wereldwijde jihad. Vandaag waren er terreuraanslagen in Turkije, Zwitserland en Duitsland – en het wordt alleen maar erger. De beschaafde wereld moet zijn denken veranderen!’

Dát is pas andere muziek.

Die mij heel wat meer aanstaat dan dat obligate gemurmel van onze beroepspolitici.”

_______________