TomJanJaapDiederik Meeus

TomJanJaapDiederik Meeus

Onder de titel“Is mega-idioot Tom Jan Meeus een kosmische domkop? Deze retorische vraag komt op naar aanleiding van de islamitische massamoord in Orlando” – schreef ik eerder over deze vaste medewerker van het Jodenhaat- en islamofilie-vod. Toen ging het over de vraag van Meeus waarom we toch altijd richting Religie van de Vrede generaliseren na zo’n aanslag. Ja, dan ben je dus echt rijp voor een inrichting. En nu doet Meeus er, heet van de naald, een schepje bovenop in een column in NRC.next (betaalmuur). (Hier nu ook zonder betaling)

De kop: “Hun doel: dat wij nu elkaar beschuldigen”.

De tweede alinea:

“In feite wordt onze manier van leven al het hele jaar op de proef gesteld, met de Brexit, de uitslag van het Oekraïnereferendum, de aanslagen in Frankrijk, de verkiezing van Trump, de groei in de peilingen van Wilders, alsmede het feit dat zijn minachting voor de rechtsstaat zijn populariteit slechts vergroot.”

Behalve Wilders, Trump en Thiery Baudet zijn de sociale media de schuldigen:

“Dus zijn alle nieuwe media, zeker sociale media, voortaan vergeven van de emotionaliteit. Het is waar terroristen met hun laffe en gestoorde gedrag op zinspelen.”

“Na Ankara en Berlijn zullen we het bekende menu weer opgediend krijgen. De mensen die altijd gewaarschuwd hebben. De mensen die zeggen dat er harder opgetreden moet worden. De mensen die met hun vinger naar andere mensen wijzen. De mensen die van hun land zeggen te houden maar intussen zekere landgenoten de schuld geven.”

“Wij zijn niet gebaat bij elkaar beschuldigen. Wij zijn gebaat, juist nu, bij elkaar vasthouden.”

Meeus had net zo goed met hoofdletters boven zijn column kunnen zetten

!!! KOP HOUDEN OVER DE ISLAM !!!

Zie ook: “Paul van Meenen (D66) en Ahmed Marcouch (PvdA): de aanslag in Berlijn moet ons nog sterker verenigen tegen Geert Wilders”

____________________

Advertenties