pauw-nora-el-koussour

Nora El Koussour speelt de hoofdrol in de film” Layla M.”, die gaat over een Nederlands-Marokkaans meisje dat “radicaliseert” en naar Syrië vertrekt.

Ik ga zo verder over Nora, maar ik vertel eerst even hoe het komt dat ik haar tot onderwerp koos.

Misschien kunt u, lezer, als u de film nog niet kent, eerst even de trailer van ”Layla M.” gaan bekijken. Dan wordt u vast nieuwsgierig.

Ik kwam op El Koussour door de laatste uitzending van het seizoen van Jeroen Pauw. In deze feestaflevering is vooral de intro van Ons Jeroen extra vergenoegd. Terwijl toch ook hij midden in die verharde en gepolariseerde wereld staat waar alsmaar aanslagen worden gepleegd door nare mensen. Het is een levenskunstenaar, die Pauw. En dus glom de Grote Neukerd als nooit tevoren. Hij ging er een positieve laatste uitzending van maken!

Alle Goede & Redelijke mensen bij Pauw waren het deze avond eens: in alle rijtjes zijn wij het beste land ter wereld op alle gebied. Nee, ze zeiden niet dat daar wel eens een einde aan zou kunnen komen door wat er nu aan islam binnen stroomt. Maar, genuanceerd als de Goede & Redelijke mensen zijn, maakten ze toch ook melding van angst voor de toekomst bij sommige minder bedeelden vanwege de economische globalisering en het feit dat de reële lonen al 20 jaar niet gestegen zijn. Wat zegt u? Nee, “Tamara Wulffelé, die zo prachtig kan schrijven overNederland Deuglandwas niet uitgenodigd aan tafel, want deze avond mocht geen bah-rechts geluid het linkse geluk verstoren.

De opsomming van ellende die niet alleen de Nederlandse onderklasse, maar ook de steeds meer uitgeputte Nederlandse middenklasse ervaart en die “Tamara Wulffelé” zo indringend beschrijft, werd weggewoven door kosmopoliet Charles Groenhuijsen. Die zeikerds zijn maar een minderheid, hoor! Zo zegt deze laagbetaalde op 18:30. We moeten oppassen, zo meent hij, dat we niet slachtoffer worden van een “monopolie van de moppermaffia”. Haha! Goeie alliteratie! Maar laat ik nou gedacht hebben dat er de laatste dertig jaar in de hele Nederlandse cultuur een monopolie is geweest van het idiote optimisme, de ontkenningswaanzin en het wegkijkgedrag van nep-links! Dat heb ik dus totáál verkeerd gezien.

Albert Verlinde vindt op 21:10 dat die mopper-maffiosi eens één weekje in retraite zouden moeten gaan om te kijken “wie ben ik nou eigenlijk?”. Misschien een idee voor Geert Wilders, de grote leider van de mopperaars, want dat lijkt me nou echt iemand die helemáál nog nooit tot enige vorm van inkeer is overgegaan. Toch? Verlinde zelf hoeft dat niet, want die heeft allang ontdekt dat-ie tot in het merg een genotzuchtige society-relnicht is.

En toen kwam Nora El Koussour aan het woord. Mij was die film en het rumoer eromheen een beetje ontgaan. Die film –  “Layla M.” –  zo vertelde ik al, gaat over een door Koussour gespeeld Nederlands-Marokkaans pubermeisje dat “radicaliseert” en naar Syrië vertrekt. Koussour is weer een voorbeeld van een meisje dat via het Moroccan Privilege omhooggeknuffeld wordt. En net als de “Meiden van Halal” mag ze op televisie komen vertellen hoe erg discriminatie is en hoe mooi de islam.

Door dit optreden in deze feel-good-jaarafsluiting van Pauw kwam ik erachter dat Nora Koussour in een eerdere uitzending van Pauw had gezeten. Die eerdere uitzending, op 23 november 2016, had ik blijkbaar gemist. Maar ik moet over die uitzending heel nodig heel veel zeggen.

Godskolére! Wat is dit een ziek land!

De dag van die uitzending van 23 november was klaarblijkelijk in de Tweede Kamer het boerka-verbodaan aan de orde geweest. We zien een paar fragmenten uit het debat en een shot van een stel van die vleermuizen op de publieke tribune.

pauw-boerkaabs-in-de-2e-kamer

We zien Toenahoenan Koezoe van Denk die op deftige toon over de vleermuizen zegt:

“Dit zijn bezoekers van de Tweede kamer en daarmee zijn het gasten  en ik vind dat ze met respect behandeld moeten worden.”

pauw-kuzu-toenahoenan

pauw-linda-voortman-grl-boerka

En we zien Linda Voortman van GroenLinks die meent:

“Liever heb ik dat vrouwen hier niet voor kiezen. Maar wat als een paal boven water staat, is de keuze van mensen om te kiezen wat ze zelf willen dragen. Of dat nou een boerka, een niqaab, een integraalhelm of een minirok is.”

Wát een ongelooflijk dom en zelfingenomen wijf!
Paal boven water keuze om te kiezen.
Vrijheid blijheid.
Alles is hetzelfde en vooral gelijk.

Voortman is blijkbaar in de leer geweest bij de beroemde filosofe over wie ik ooit geschreven heb onder de titel Martha Nussbaum is een krankzinnige die mijn moordlust wekt.” Nussbaum vindt net als Voortman dat de functionele gezichtbedekking van America- football-spelers en chirurgen hetzelfde is als het ultieme symbool van de totale seksualisering en ontmenselijking van vrouwen door een racistische massamoordenaars-ideologie.

Zal ik het nog maar eens zeggen?

De boerqaab is een bloedzuigende, tartende, moordlust opwekkende klap in het gezicht van al wat humaan is uit naam van de meest inhumane, racistische, moorddadige en totalitaire ideologie die de wereld ooit heeft gezien: het Mohammedanisme. Het is een hoofddoek tot de duizendste macht verheven. En een hoofddoek is al een dubbele Jodenster, een symbool van naar binnen gericht racisme (jegens vrouwen in de islam) en naar buiten gericht racisme (jegens de ongelovigen). De boerqaab is dat ook, maar staat nog extremer voor dagelijkse terreur jegens vrouwen in de islamitische wereld en voor het oprukken van de nazislam in het Westen.

In de film speelt Nora el Koussour de puber Layla, die zich vreselijk over het boerkaverbod opwindt. Ze zegt in de film zelfs dat het een opmaat is voor alle-Marokkanen-het-land-uit als Wilders aan de macht komt.

En wat vindt de 20-jarige Nora zelf van de boerqaab?

“Ik ben ook voor dragen van wat ze wil. Ik denk dat dat wel duidelijk is.”

Dus tegen een verbod, zo vraagt Pauw voor alle duidelijkheid.

Ja.

pauw-boerkaabs-in-de-2e-kamer-2

Het was die 23 november blijkbaar een rijke islam-dag, een dag nog voller van islam dan onze gewone dagelijkse islamdagen. Want het was de dag van het slotwoord van Geert Wilders in het minder-Marokkanen-proces. Terecht proces! Want een verstandig mens die de laatste 40 jaar een beetje bewust de Nederlandse straten heeft bezien en het nieuws heeft gevolgd wil maar één ding: méér Marokkanen.

Aan de Pauwentafel op die woensdag 23 November 2016 zaten ook Haye van der Heijden en Gerard Spong.

pauw-haye-van-der-heijden

Haye van der Heijden is naar eigen zeggen een zwerver door het media-landschap. Hij werd door de redactie van Pauw eerst geafficheerd als “PVV-stemmer”, maar later verscheen er de kwalificatie “regisseur” in beeld. Hij legde uit dat hij niet zozeer een PVV-er is, maar wel voor het bestaansrecht van de PVV opkomt en dat zelfs dát hem al flinke sociale schade en vermindering van werk heeft opgeleverd.

pauw-gerard-spong

Gerard “Zonnebank” Spong, het proto-type van de valse nicht, zat vooral te zeiken over de “demagogie” ván en “het aantasten van de rechtsstaat” dóór Geert Wilders. Spong gaf ook weer eens een staaltje van het absurdistisch-juridische als-dit-dan-ook-dat-denken. Ik bedoel daarmee het “consequente” denken dat tenslotte ad absurdum voert. Zoals: alle godsdiensten zijn gelijk en als we vrijheid van godsdienst hebben, dan . . . . . . Nee hoor. De Joods-Christelijk-Verlichte traditie is superieur aan de misdadige islam, die ik graag verboden zou willen zien, elke materiële en verbale uiting ervan.

Deze keer goot Spong het juridisch-absurdistische als-dit-dan-ook-dat-denken in de vorm van een vraag.

Van der Heyden had betoogd dat er wel meer politici zijn geweest die Marokkanen gediscrimineerd hebben en óók pas later via een “context” hebben verexcuseerd. En dat het vanzelf sprak dat als Wilders het over minder Marokkanen heeft, hij op criminele en geradicaliseerde Marokkanen doelt. En dan komt Spong (op 19:00) daverend met de Grote Vraag: als iemand nou eens zegt dat-ie minder Joden wil in Nederland, mag dat dan ook?

Nou, zou ik zeggen, als het over minder Holleeders gaat, dan zeker.
Maar op die voor-de-hand-liggendheid komt niemand aan tafel.

Van der Heijden antwoordt iets anders, namelijk dat het met die Joden toch wel ietsje beládener is.

En dan moet je die verontwaardigde verbijstering van Nora El Koussour op 19:40 zien!

Jammer dat Van der Heijden niet zegt dat geen mens van plan is de Marokkanen op industriële schaal te vergassen, maar dat Marokkanen wel voor 90% aggressieve Jodenhaters zijn. De Jodenhaat in de nazistische islam is ueberhaupt enorm.

Vanaf 22:00 gaat het over de film “Layla M.”

De toon waarop Jeroen de 20-jarige Nora ondervraagt is knus, inlevend, intiem bijna. Die toon zegt: dit is een heel gewoon probleem, in dit Europa met zwaarbewapende militairen in de straten en waar de islamitische moordaanslagen aan de orde van de week zijn. Die toon zegt: een meisje dat vertrekt naar de plek waar de moordenaars heersen en waar ze opgeleid worden is heel gewoon.

Nora zegt vrolijk:

“Layla is een meisje dat heel sterk in haar schoenen staat. Ik zie haar graag als een islamitische feministe.”

Islamitische feministe . . . . . . . !!!

Nora legt uit waarom Layla zó boos is dat ze naar Syrië vertrekt. Dat komt omdat ze puber is en zoekt naar acceptatie. En dan ga je bij een club massamoordenaars. Dat snapt iedereen zonder meer. Maar Nora verklaart het toch maar even. Layla gaat “bij een radicale groep”, zegt Nora. Vanwege dat gebrek aan acceptatie dus. “en omdat ze best wel een radicaal karakter heeft”.

Best wel.

Het is gewoon een fase in de karakterontwikkeling van een moderne moslima:

“Zij heeft die radicalisering ook ergens nodig om weer terug te komen bij de ware Layla, bij de ware vorm van liefde en haar eigen islam.

De islam als liefde.
Wat zei Hafid Bouazza ook alweer onderlaatstelijk?
‘Wat Allah nooit en te nimmer zal zijn is liefde’

Eigen islam.

Zullen we het nog maar eens kort uitleggen? Er bestaat geen “eigen islam”. Er is maar één islam en dat is een onhervormbare massamoordenaars-ideologie. De islam heeft één op één alle wezenlijke kenmerken met het nazisme gemeen. Een “islamitische feministe” is onbestaanbaar. Je kunt in de illusie leven van de mogelijkheid van een “vreedzame islam” maar bij een maatschappelijk krisis komen de beroepsmoslims naar voren en wijzen haarfijn in Koran en Soenna aan dat de gewelddadige Jihad de plicht van elke moslim is. Zo is het in 1400 jaar islamatische geschiedenis altijd gegaan en zo zal het altijd gaan zoalang de islam is wat hij is. Met de islam kan je maar één ding doen: bij het grofvuil zetten en niet meer omkijken.

koranvingeren-met-schreeuwbaarden

Ik heb een paar dagen wat gemiste televisie ingehaald. Brandpunt. “Onder toeziend oog” heet deze aflevering. Het gaat over de missie in Uruzgan. Waar alles wat er was opgebouwd inmiddels weer door de Afghaanse “cultuur” is afgebroken. En dat opbouwen ging ten koste van enorme geldbedragen, enorme energie, enorme trauma’s bij de teruggekeerde uitgezondenen en 21 man die enorm niet terugkeerden. De naam van die “cultuur”? Islam.

We citeren de bijsluiter die Brandpunt bij deze uitzending geeft:

“De schaduwzijde van de missie in Uruzgan. Hij kostte twee miljard. Volgens Den Haag ging het om wederopbouw, maar er werd vooral gevochten. 25 doden aan Nederlandse kant en een veelvoud aan gewonden. Om de strijd te winnen werkte ISAF samen met lokale machthebbers. Ook met mannen die zich schuldig maakten aan het seksueel misbruiken van minderjarige jongetjes. De daders werden ongemoeid gelaten. ‘In Nederland zou ik die man arresteren en hier moet ik daarmee samenwerken’, zegt een lid van de Koninklijke Marechaussee in de uitzending. Brandpunt onderzocht de schaduwzijde van de ISAF-missie en stuitte op morele dilemma’s, machteloze militairen en een Nederlandse gezagsdrager die het seksueel misbruik afdeed als: Het is cultuur’. Het tolereren van het misbruik roept morele vragen op maar leidt, zo blijkt, ook tot veiligheidsrisico’s.”

Opsporing verzocht. De programma’s blijven maar een week on-line. Zal wel met misdadigerbescherming te maken hebben. In de volksmond heet het inmiddels “lichtgetinte huidskleur gezocht” al worden ook wel relatief vaak mensen gezocht die wat zwaarder getint zijn. Maar niettemin toch wel naar schatting 90% uit die bepaalde “cultuur” die islam heet. Het leed dat aangericht wordt. Invaliditeit. Dood. Nabestaandenleed. Trauma’s. Roof. En dan die krankzinnige mentaliteit van nooit-schuldig, die redeloosheid.

Maar dat je daar minder van wil, mag je niet zeggen.

________________

Advertenties