Er is een breed gedragen en naar het lijkt gecoördineerd initiatief van de regressief-linkse media om de kritiek van de “populisten” te smoren in “verbindende” feel-good-nep-journalistiek. Lees het stuk van Freek van Beetz op OpinieZ: “Het Positivo-Offensief van de media”.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de oude techniek – verzwijgen – wordt losgelaten. Neem de berichtgeving rond de jaarwisseling.

Joost Niemöller verzamelde onder de titel “De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland” de zéér sterke aanwijzingen dat de “jongens” van de autobranden en de terreur tegen hulpverleners opnieuw gewoon Marokkanen waren. Het publiek heeft trouwens die aanwijzingen van Joost niet meer nodig: “jongens” is al decennia Orwelliaanse new-speak voor Marokkanen. En “Opsporing Verzocht” heet in de volksmond allang “Lintgetinte Huidskleur Gezocht”.

Maar Joost had wel eens melding mogen maken van de grote hoeveelheid stukken uit het Duitse taalgebied die door Bert Bron vertaald zijn en ook voor Duitsland bewijzen wat je via de mainstream-media niet gewaar zal worden, namelijk dat er in Duitsland en met name ook in Keulen sinds Oud & Nieuw 2015-2016 niks is veranderd.

Een bericht uit de Preussische Zeitung:

“Duizenden Noord-Afrikanen konden er, als je de berichten van de politie bekijkt, alleen door de massale aanwezigheid van de politie van af worden gehouden om met Oud & Nieuw gelijksoortige taferelen te produceren als een jaar geleden. Alleen al in Keulen werden meer dan duizend jonge mannen uit de Maghreb gecontroleerd en tegengehouden. Sommige van hen werden gearresteerd.

Zodoende hebben deze “asielzoekers” iedereen laten zien: niet alleen dat ze er schijt aan hebben zich ooit in deze samenleving te “integreren”. Ze beschouwen ons land als verachtelijk vijandig land, dat hierop bij iedere zich biedende gelegenheid op gewezen moet worden. Nog nooit in de geschiedenis van immigratiestromen heeft een groep immigranten zich zo schandalig tegenover de autochtonen gedragen. In ieder geval niet zonder onmiddellijk het land uitgejaagd te worden.

De daders van Oud & Nieuw 2015 echter hebben, afgezien van zeer weinig uitzonderingen, geen straf gekregen. Dat heeft bij hen blijkbaar het laatste restje respect voor onze staat en diens orde geruïneerd, zodat ze vermoedelijk hetzelfde nog een keer wilden proberen.”

Een stuk onder de titel “De nacht van de brandende auto´s: Oudejaarsnacht zijn er 945 Franse auto´s uitgebrand”.

Een stuk waarin deze passage, waaruit blijkt dat regressief links inderdaad altijd aan de verkeerde kant staat:

“Het feitelijke toegangsverbod voor de zogenaamde “Nafris” (Noord-Afrikanen) in Keulen zorgt voor discussies en heftige kritiek vanuit de linkse hoek. Waarom eigenlijk? Er zijn situaties waarin preventie de beste oplossing is. Wanneer je weet dat een bepaalde groep mensen op bepaalde plekken tot grotere problemen leidt, dan is het vaak zinvoller om deze helemaal niet op die plek toe te laten.

Als er nu dus kriek op de politie van Keulen is dat zij hele groepen jonge, mannelijke Noord-Afrikanen de toegang tot het terrein weigerde waarop juist zulke groepen massaal vrouwen seksueel lastigvielen, deels verkrachtten en beroofden, dan is dat begrijpelijk.”

Een stuk waarvan de titel al genoeg zegt: “Oud & Nieuw in Malmö: “Jihad! Jihad!” – Arabieren veranderen de stad in een oorlogsgebied”.

En nog een: “Duitsland: Talrijke seksaanvallen met Oud & Nieuw

Een stuk bij Bert Bron vertaald doorTheresa Geissler: Wat de Duitsers hebben geleerd van ‘Keulen’:

“Niets. Helemaal niets. Dit jaar is “Keulen” precies zo verlopen als vorig jaar; exact dezelfde mannen als het voorgaande jaar waren weer op het Centraal Station aanwezig. Het enige verschil was dat men deze mannen op deze plaats en rond dit uur niet liet optreden zoals ze wilden. Dat is alles. Alles is dus in Duitsland nog net zo als tijdens het laatste Oudjaar. Behalve dat er in Duitsland nog minder Duitsers- en nog meer van deze mannen zijn. Binnenkort zijn deze mannen in Duitsland in de meerderheid.”

_______________________

Advertenties