Nu heb ik vannacht een serieus verhaal geschreven – “Graag  10 jaar dwangarbeid voor Jinek” – over de collaborerende lafheid-in-het-aangezicht-van-de-vijand van Jinek en haar gasten. Maar ik stuit nu op de PostOnline op een flauwekul-lulverhaal over het optreden bij Jinek van iemand die door zijn buurvrouw en haar agressieve echtgenoot was geterroriseerd.  Ik heb dat item afgelopen dinsdag bij Jinek ook gezien. Niks bijzonders opgemerkt. Nou ja: de relatieve zachtmoedigheid waarmee de terroriserende buren aan tafel behandeld werden. Ik zou meer in termen van neiging tot wurgen en verlangen naar doodschieten hebben gesproken. Maar dan Malou van Hintum! Die schreef een stuk op de PostOnline (“Voorbij Het Eigen Gelijk”: voeg kots-smiley in) onder de ruime titel:

“Eva Jinek stigmatiseert: verwarde mensen zijn eng en gevaarlijk en cabaretier Johan Goossens heeft een fijne bron van inkomsten.”

??????????????????????????????????

De verklaring is hier te vinden: Malou van Hintum heeft een verwarde-medemens-begrijp-syndroom. Want wat lezen we op haar PostOnline-profiel?

“Stokpaardje: grensconflicten. Tussen gek en gewoon, slecht en ziek, man en vrouw, burger en politicus.”

Malle Malou schreef er zelfs een boek over “Doe eens normaal: over zin en onzin van psychiatrische diagnoses”.

Nu zou van Hintum eigenlijk moeten beseffen dat ze in Jinek een kruipende medestander heeft die net zo gewillig op haar rug gaat liggen voor nazi’s als malle Malou zelf. Ik heb in 2009, toen Malou nog bij de Volkskrant werkte, het volgende over haar geschreven:

“( . . .) gore insinuatie-stukjes van het allooi van de valse leerbroek-nicht Thomas von der Dunk en Malou van Hintum, een vertegenwoordigster van dat intens foute ‘feminisme’ dat blijkbaar á la Meulenbelt & Gekke Gretta een natte doos krijgt van mannelijke onderdrukkers, als ze maar een kleurtje en een baard hebben. Primitief en mét Kalasjnikov, daar houden de dames schijnbaar van. En misschien, nou ik erover nadenk, krijgt homo Von der Dunk er ook wel een stijve van. Beiden, haathomo Von der Dunk en het treitersnolletje Van Hintum, zijn ‘genuanceerd’ over de islam, maar ‘kritisch’ op iemand als Ayaan en natuurlijk ‘verontwaardigd’ over het ‘Zionisme’ en de politiek van Israël waardoor de islam helemaal uit zijn 1400 jaar oude traditie van ‘religie van de vrede’ is gestoten.”

De roze hoofddoek waarnaar Jinek empathisch kijkt

De roze hoofddoek waarnaar Jinek empathisch kijkt

En voor Jinek die veel van katten houdt nog een speciaal poezenplaatje

En voor Jinek die veel van katten houdt nog een speciaal poezenplaatje

Advertenties