honing-dennis

Dennis Honing de afvallige moslim-bekeerling van GeenStijl doet nog wel eens aan macro-sociologie met forse tijdlijnen. Bijvoorbeeld over de Joden en dat was mis en onfris. Maar deze analyse is wel raak en ruikt goed. Het  gaat over
1) het verschil tussen Jodenhaat en islamkritiek,
2) de PVV die géén Holocaust op moslims voorbereidt,
3) onze linkse nep-elite (aka het zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat) die langzaam begint in te zien dat de PVV gelijk heeft.

Ik geef drie van pregnantie zwangere citaten en de rest moet u maar bij GeenStijl gaan lezen:

“Ik denk dat het hoorbare rechtse geluid inderdaad vaak vanuit de autochtone onderklasse te horen is geweest, maar dat komt omdat deze groep minder belangenverstrengelingen heeft met bepaalde beroepen waarbij je zeer neutraal dient te blijven. Er zijn voor deze groep minder risico’s om vrijelijk te spreken.”

“Het is niet de schuld van de autochtone onderklasse dat het een taboe is geweest om een rechts geluid af te geven. Deze taboesfeer is gecreëerd in een periode pal na de oorlog, toen men zich bewust was geworden van het feit dat een volk in een paar jaar tijd kan afglijden naar een collectieve racistische beul. Die angst is in die context te begrijpen.”

Maar de allochtone gemeenschappen en hun problemen zijn een compleet ander verhaal dan de West-Europese Joden die al eeuwen onderdeel uitmaakten van deze samenlevingen, volledig in deze samenlevingen participeerden en vervolgens als burgers werden verraden door een nieuwe totalitaire overheid. De kritiek op deze nieuwe gemeenschappen heeft dus een heel ander fundament dan het Duitse antisemitisme.

De kritiek op de nieuwe allochtone gemeenschappen heeft een halve eeuw gerijpt, moest zich invechten in een politiek correcte atmosfeer en is daarmee dus allerminst de waan van de dag. Deze kritiek berust niet op complottheorieën zoals bij de nazi’s het geval was aangaande de Joden als verlengstuk van het communisme. Deze kritiek op de nieuwe allochtone groepen berust op waargenomen en gemeten feiten. Deze kritiek wordt niet door het volk aangenomen van een totalitair regime, maar juist vanuit het volk middels een democratische stem overgedragen aan de volksvertegenwoordigers van de LPF en PVV. Compleet andere situatie.”

Dennis lijkt een beetje op Robbie Kerkhof – op de onderstaande foto samen met Koos Koets – dus ik roep Dennis een welgemeend “Goe-hoe-hoe-hóéd!” toe.

de-bie-als-robbie-kerkhof-en-kvk-als-koos-koets

______________________

Advertenties