Theo Hiddema heeft zich laten interviewen door “Liefde voor L1mburg”. Hier te bekijkluisteren.

Hij noemt haar niet, Theo, maar het is overduidelijk dat hij met de uitspraak . . . . . . . . . . . . . . .

“Dat actricetje verkóópt haar mening. Omdat er altijd een zielig onderwerp vast zit aan zo’n item. Asiel of grensbewaking. Er zijn altijd sneue types die zich aan individuele gevallen vergrijpen en die zeggen ‘kijk nou eens: daar zit Pietje aan de grens te huilen’. En dan is het actricetje ingehuurd om te zeggen dat zij fel tegen Wilders is en fel tegen grensbewaking. En wij moeten verbinden en wij moeten niet haten.”

. . . . . . . . . . . . . het meisje op de korrel heeft waarvan ik ooit zei:

“Terwijl het berichten regent dat in heel Europa de terreurdreiging van de islam toeneemt, heeft het Openbaar Ministerie in Nederland besloten de man te gaan vervolgen die dat gevaar al tien jaar op allerlei manieren benoemt, deze keer via graag drie keer minder Marokkanen.

( . . .)

Matthijs [Van Nieuwkerk] vroeg of juffrouw Reijn nu genoegdoening voelde, omdat zij toch ook behoorde bij die 6400 Uebermenschen  [die aangifte tegen Wilders hadden gedaan]. Je zag dat ze het toch wel een plechtig moment vond. Halina Reijn: het geweten van Nederland. Je moet die ernst eens zien waarmee ze haar leidende ethische rol zit te vervullen. Ze ziet er best geil uit: helemaal in het zwart met een kort rokje en geraffineerd opgemaakt. Ze zit zodanig dat er veel dijbeen is te zien. Geil wijf en hoge moraal! Onweerstaanbaar! Ik heb de moeite genomen af en toe het beeld stil te zetten. Dat smoeltje! Wat een inbeelding! Wat een arrogantie! Let op het bewuste strak en emotieloos kijken, terwijl ze de mond héél lichtjes vooruitsteekt. Agressief, dom, zelfingenomen rotzakje. Ik had vreselijke zin een vuist in dat huichelaangelaatje te planten, terwijl ik toch eigenlijk normaal dol ben op vrouwen en er nog nóóit een geslagen heb.”

______________

Advertenties