Wat is het toch een vriendelijke man, die Abbas

Wat is het toch een vriendelijke man, die Abbas

 

Zomaar zo’n casual zinnetje in het WIN. U kent het WIN niet? Ah, dat is het World Israel News. Het WIN schrijft:

Palestinian Authority Chairman Abbas says rescinding the body’s recognition of Israel is one of several options under consideration if the US moves its embassy to Jerusalem.”

Ja, dat casual zinnetje. En dan sta je weer voor die onmogelijke taak seksuele voorlichting aan een kleuter te geven een D66-er de islam uit te leggen goedmensen Diets te maken dat islamische Arabieren qua liegen echt héél héél héél anders tegen de wereld aankijken dan een gewoon christenmens vermag te peilen.

Kijk: dat hele “vredesproces” is een charade. De Palmaffia’s en de verdere Arabieren zijn al 100 jaar van plan alle Joden in Palestina te vermoorden. Daar is tot op dit jaar Onzes Heren 2017 niks aan veranderd. En die “erkenning” van Israël door de PLO in 1988 is óók een brokje taqqiya. Het betekent niks. Lees opVlaamse Vrienden van Israël”:  PLO heeft nooit het bestaansrecht van Israël erkend (een leugen weerlegd).

Om maar eens slechts twee praktische dingen aan te stippen: de PLO had in 1988 beloofd zijn Handvest te zullen aanpassen waarin heel duidelijk staat dat Israël vernietigd moet worden. Is anno 2017 na bijna 30 jaar niet gebeurd. Abbas heeft tot op heden grondig vermeden bereidheid uit te spreken Israël als Joodse staat te erkennen. Want hij wil de nazaten van die 800.000 ontheemde Palestijnse Arabieren uit 1948 – (die nu dank zij de Auschwitz-achtige uitroei-onderdrukking door de Israëli’s met zijn 5 miljoenen zijn) – allemaal het recht geven naar Israël te trekken. En dan zijn er natuurlijk de Palmaffia-landkaarten waarop Israël helemaal nooit bestaat. En is er de voortdurende Jodenhaat-campagne die door “de Palestijnse Autoriteit” van Abbas wordt gevoerd via media, onderwijs en politiek.

Daarmee is alles gezegd. Maar ik weet dat je inzake Israël moet blijven voorlichten. En zal ik het dus tóch maar weer even vermelden? Als wraak werden tussen 1948 en 1950 óók zo’n 800.000 Joden uit Arabische landen naar Israël verdreven. Die zijn gewoon naadloos in de Israëlische maatschappij opgenomen. Die zijn niet zorgvuldig in hun vluchtelingenstatus geconserveerd om als propagandamateriaal te dienen. Die Arabische verdrevenen zijn overigens voor het overgrote deel zelf gevlucht, hun corrupte leiders achterna, omdat ze dachten dat de Joden met hen hetzelfde zouden doen als zij zouden hebben gedaan als zij gewonnen zouden hebben, namelijk genocide plegen. Quod non.

En zal ik het tóch maar weer even vermelden? Want anders denkt Femke Halsema weer dat ze gekscherend “tákkiejaa” moet zeggen. Hans Jansen:

Taqiyya is een technische term uit het islamitisch recht. Voordat het een technische term was, betekende het ‘vrees’. Wanneer een moslim vreest dat de islam geschaad zal worden, heeft hij volgens de sharia het recht om zuinig te zijn met de waarheid. Zulke zuinigheid heet taqiyya. Onder de sharia-juristen is het een punt van discussie of een moslim in zo’n geval liegen moet of dat hij alleen maar liegen mag. Ook is er aandacht voor de vraag hoe ver hij kan gaan. Hoort taqiyya altijd het belang van de islam in het algemeen te dienen, of mogelijk ook dat van individuele moslims.” Lees verder op GeenStijl >>>

Extra-gratis bonus-quote: “Another Palestinian official came out with a dramatic warning against Trump’s plan to move the US embassy to Jerusalem, saying it would open “the gates of hell.”

Ja, ze leven van haat en er zal geen ander oplossing zijn dan dat Israël Samaria-Judea annexeert en pacificeert. Zoals Caroline Glick dat netjes heeft uitgewerkt:

Caroline Glicks “Israeli Solution”: de éénstaatoplossing is mogelijk en noodzakelijk

De Twee-Staten-Oplossing is dé oplossing, dat weet iedereen

Caroline Glick, the Two State Solution and the sheer madness of the political Left

Caroline Glick: kritiek op de nederzettingen is genocidale Jodenhaat

_____________________

Advertenties