femiinisme-i-will-not-stand-4-misogyny

Door omstandigheden heb ik geen tijd voor analytische close-listening-beschouwingen over de kosmopolitische kouwe kak die ex-topmodel Frederique van der Wal afscheidde toen ze bij Jinek maandagavond poep praatte over de uiterst warme energie die ze had gevoeld bij de hysterische Trump-haat in de women’s march in Washington. Een vraagpuntje daarin zou geweest zijn: “Waarom haten ‘feministes’ de verdedigers van het Westen tegen de islam?” En daarin zou óók een verwijzing hebben gezeten naar een eerder artikel van Maja Mischke terzake: “Hysterische Women’s Marches tegen Trump”.

Slechts een paar opmerkingen over Frederique bij Eva. Allereerst valt steeds meer op dat Jinek het advies van haar mentor Pauw ter harte heeft genomen: straal arbeidsvreugde en enthousiasme uit tijdens je uitzending! Ze weet op haar linkse gasten inderdaad een intens genotterig gevoel over te brengen van-wij-samen-tegen-Trump-en-Wilders-inonze-heerlijke-linkse-echoput.

Een paar aanstippuntjes uit de uitzending.

Op  29:50 een Amerikaanse persiflant die een Trump toesprekende Poetin cabaretiseert:

“But I’m glad so many people showed up at your inauguration. Oh wait! That’s the women’s march!”

Luister naar het hysterische enthousiasme bij die punch-line in die studio van Jinek!

Het enthousiaste verhaal van Frederique kunt u bekijkluisteren vanaf 42:05 maar ik zou u zeker willen verzoeken om als commentaar daarop ook even naar Maja Mischke te gaan, die weliswaar de demonstratie in Berlijn behandelt, maar het kan niet anders of er zijn ook in die Women’s March in Washington expliciete oproepen tot liefde voor de nazislam geweest.

Lees verder >>> Islamitische strijdkreten op de Women’s March” >>>

_________________

Advertenties