vandermeersch-bij-de-afspraak

Je moet ‘m zien zitten, daar op de Vlaamse tillevisie, bij “De Afspraak”, waar ze natuurlijk óók van het islamknuffelen en Israël-demoniseren zijn. Hij maakt een uitgebluste indruk. Maar Vandermeersch vindt het allemaal vreselijk boeiend in Nederland. Jaja, alweer dik 6 jaar aan de leiding van NSB-schandeblad! Zeker wil hij nog blijven! Zéér boeiende verkiezingen komen eraan in Nederland!

Vandermeersch:

“Het gaat eigenlijk maar over één ding. En het enige thema wat we tot nu toe gehad hebben in de campagne is islamisering, is verrechtsing en is natuurlijk Geert Wilders.”

En dan brengt “De Afspraak” in beeld dat ook die foute Jodenkrant uit Amerika, de New York Times, Atlantisch vlaggenschip van Regressief Links, is also waking up to the European coffee.

rutte-new-york-times-trumpiaans

Die open brief van Rutte, meent Vandermeersch, is gewoon pure stigmatisering van vluchtelingen en asielzoekers en van moslims. Populisme! Inspelen op Wilders-gevoelens!

darya-safai-bij-terzake

De timide Darya Safai zit ook aan. Ze wordt genadeloos overspoeld door spraakwaterval Vandermeersch. Safai is degene die erop gewezen heeft dat er in de vrouwen-marsen tegen Trump veel reclame werd gemaakt voor de hoofddoek. Ze vindt dat het toch wel nodig is dat Rutte de problemen met de islam benoemt.

En dan maakt Safai de cruciale inperkings-fout:  

“De bedoeling is niet álle moslims. En wat wij doen is onbewust alle moslims op één hoop gooien. ( . . .) Er zijn wel groepjes van moslims die radicaal zijn en extremistische gedachtegoed hebben. En ik vind dat het meer tegen hun gericht moet worden. Juist als we de problemen niet noemen maken we juist omgekeerd een amalgaam. Dat wil zeggen we bekijken moslims allemaal potentieel radicaal, potentieel extreem gedachte en dat is wat juist vermeden moet worden.”

Zucht. Kijk. Dat is nu juist wat wél gezien moet worden, namelijk dat alle moslims wél potentieel extreem en radicaal zijn, omdat de hele islam extreem en radicaal is. Het punt is nu juist dat om te beginnen moslims nauwelijks een afwijkende stem durven laten horen omdat ze weten dat de “Oelema”, de “wetenden”, de haatbaarden, de hoogwaterpijpers, de jurkmansen, kortom de Oelewappa’s precies weten dat de islam wél een totalitaire nazi-ideologie is. En dat dissidenten uitgekotst gaan worden in de moslimgetto’s en hun moslimnetwerken, waarvan ze afhankelijk zijn, want ze heten niet allemaal Hafid Bouazza met stevige verankering in de autochtone wereld. En ze weten ook dat in tijden van echte crisis, als de burgeroorlog op uitbreken staat, als er gekozen moet worden aan welke kant je staat, de Oelewappa’s met Koran en Soenna in de hand Chapter and Verse zullen citeren dat vertelt dat áls je niet als de sodemieter dit-of-dat doet of nalaat, je gedood mag, nee móét worden. En die Oelwappa’s hebben we de laatste 40 jaar zwaar gesubsidieerd en ze hebben bovendien stromen geld uit Arabierië ontvangen.

koran-en-schreeuwbaardenkoranvingeren-met-schreeuwbaarden

Vandermeersch:

“Het grote probleem is dat hij [Rutte]de problemen bij één groep legt. Niet bij Jan en Kees en Piet: hij legt het bij Mohammed. En dat is een schande!

Nee, regressief-linkse kwast! Hij legt de problemen bij Mohammed vanwege Nine-Eleven, Madrid, Londen, Parijs, Brussel, Berlijn en enzovoort en alsmaar verhoogde terreurdreiging. Maar dat durft lafaard Rutte niet expliciet te benoemen.  En vanwege 45% moslims die in Nederland althans openlijk zéggen dat ze de sharia willen invoeren en vanwege die 50 miljoen moslims wereldwijd die althans openlijke zéggen dat ze bereid zijn geweld te gebruiken. Opnieuw: maar dat durft de lafaard niet expliciet te benoemen. Hij legt de problemen daar vanwege  een aan immigratie bezwijkende verzorgingsstaat met een steeds uitgeputter rakende middenklasse die wel wat anders te doen heeft dan alsmaar te proberen erachter te komen door wie ze nou eigenlijk genaaid worden. Alle voornaamste maatschappelijke instellingen zijn bij de naden aan het scheuren: medische zorg, ouderenzorg, leger, politie, rechterlijke macht, volkshuisvesting. Nog eens: maar dat durft de lafaard niet expliciet te benoemen.

Ik hoorde laatst iemand zeggen dat de mensen snakken naar “vermindering van complexiteit”. Prachtformule! Burgers willen namelijk graag weten hoe en waarom en hoezo en waar dan. Maar ze zien een gemengd oerwoud van ingewikkelde en moreel beladen problemen en ondoorzichtige instellingen van den Haag tot Brussel waarin met meel in de mond wordt gepraat.

Zal ik eens een mooie ontcomplexiseringsformule geven? Stop de immigratie van moslims, stop de financiering van de islampropaganda uit Arabierië, klassieke containment-politiek richting islam, grensbewaking, de douane terug, de gulden terug, referenda over essentiële kwesties.

En vooral: eindelijk de moed om te gaan zeggen wat er nou eigenlijk aan de hand is. Maar daartoe moeten we het monopolie breken van de links-liegende media. Daarvoor moeten we bijvoorbeeld Vandermeersch zo’n enorme schop onder zijn reet geven dat-ie van Amsterdam tot in Antwerpen vliegt.

Kortom: sterf gij Regressief Links!

Mag ik voor het overige van de gelegenheid gebruik maken om te wijzen op Zwarte Duif die zo verschrikkelijk racistisch is dat hij met de nazislam collaborende nep-linkse kolérewijven een ander DNA wil laten aanmeten?

______________

Advertenties