mischke-foto-baliedebat

(Door Maja Mischke)

Afgelopen week was er een boekpresentatie met discussie in De Balie. Voordat het goed en wel was afgelopen had Joop.nl er al een rellerig stukje over geplaatst. Met een paar geknipte en geplakte fragmenten en een hysterische Godwin werd gesuggereerd dat het een bijeenkomst was met als doel het voorbereiden van de deportatie en discriminatie van moslims. De ophef was aanzienlijk.

Racisten

Nu was ik niet onmiddellijk in de gelegenheid om het hele debat zelf te bekijken, maar toch verbaasde ik me erover dat professor Paul Cliteur en Wim van Rooy werden uitgemaakt voor gevaarlijke racisten die moesten worden aangepakt. Aangepakt. Toe maar. Nota bene door iemand die op de lijst van GroenLinks voor de Tweede Kamerverkiezingen staat. En die daarvoor . . . . . . . . . . . . . Lees verder op OpinieZ >>>

En lees ook:

1)Thomas Decreus van “De Wereld Morgen”: ‘Wim van Rooy wil een moslim-Endlösung’

2) De islam is een nazistische geesteskanker met kosmisch uitzaaiïngpotentieel. Kan ik aangeklaagd worden door Rutger Groot Wassink (Groen Links), Marjolein Moorman (PvdA), Peter Kwint (SP) en Jan Paternotte (D66)?

____________________

Advertenties