blendle-hoe-emotiesblendle-deze-amerika-expertblendle-neorowetenschappers

******************************************************************
UPDATE zondag 5 februari: het stuk van Verheij heeft zelfs het weekoverzicht van Blendle gehaald, waar “Aid, Floyd, Thijs, Pepijn, Sjors, Anna, Arnoud & Ties” voor tekenen.
*******************************************************************

De plaatjes hierboven zijn screenshots van de Trump-covering door Blendle op 2 september 2016. Ik vraag speciale aandacht voor de zinnetjes:

“Is de wereld gek geworden? Die vraag, vermoedelijk ook door jou gesteld toen je beelden van IS of Trump zag.”

Wie hier gek is geworden, lijkt mij geen vraag: de Blendle-redactie. Als je afziet van de hysterische bewoordingen kan je zeggen: het hele media-landschap in Nederland en Vlaanderen is regressief-links dus het is logisch dat alles wat Blendle te bieden heeft óók reactionair is. Maar gisteren kreeg ik de definitieve bevestiging dat Blendle actief zoekt en selecteert op artikelen die zo dom-links mogelijk zijn. Ze hadden namelijk op de obscure website “reporters On-Line” een manuscript-in-een-kliniek-gevonden-achtig stuk gevonden van “Theoloog des Twitterlands” Alain Verheij waarvan ze het intellectuele en morele peil dermate hoog vonden dat ze meenden het onder de aandacht van de Nederlandse bevolking te moeten brengen. Kletsmeier Verheij heeft zich zijn titel – “Theoloog des Twitterlands” – aangemeten omdat hij nog wel eens optrekt met Janneke Stegeman, die zich een jaar lang “Theologe des vaderlands” mag noemen. Dat dit wijf helemaal de stelling belichaamt “niks zo eng als een regressief-linkse Grefo” heb ik hier uitgelegd.

Hoe zal ik de geestelijke productie van de godgeleerde Alain Verheij eens samenvatten? Misschien met een zin uit een analyse die ik maakte van een co-productie van Verheij en Stegeman:

“Eigenlijk zit ik hier niet te geloven dat ik deze obscene zwatelkonterij aan het ontleden ben.”

Wat is nu de strekking van het stuk van Alain Verheij dat Blendle gisteren aanbeval? Deze: dat Amerika onder Trump dezelfde kant opgaat als de dictatuur in Orwells “1984”. Het gevaar is dus dat Trump een totale controle zou nastreven op media en politiek. Hoe idioot wil je het hebben? De hele Atlantische links-regressieve pers laat een constante tsunami van haat los tegen Trump. Alle linkse gekken, met name hysterische wijven, zijn los in de straten met eisen dat de nazislam beschermd moet worden.

Verheij:

“Hoeveel mensen waren er aanwezig bij Donald Trumps inauguratie? Het kan niemand wat schelen. Tenzij zijn regering er zelf over liegt… en dat vervolgens niet toegeeft, maar de leugens ‘alternatieve feiten’ noemt. Dan ga je richting 1984. Waar de Partij alle taal versimpelt en verdraait zodat het Ministerie van Waarheid leugens produceert, het Ministerie van Liefde martelt (trouwens ook een praktijk die Trump in ere wil herstellen!) en de drieslag Oorlog is Vrede, Vrijheid is Slavernij, Onwetendheid is Kracht alle muren siert.”

“Dan ga je richting 1984.”

Godallemachtig! Jezus Christus met mijn zuster op een houtvlot!

In de terminologie alléén al, “alternatieve feiten”, zit opgesloten dat er ook andere feiten gepresenteerd worden en wel, zoals ik reeds opmerkte, op overvloedige wijze in alle kranten en op alle zenders. Dus hoezo richting “1984”?

En dan dat martelen. Ja, Trump heeft voorgesteld waterboarding toe te staan in de strijd tegen ISIS om misschien in sommige gevallen te voorkomen dat ze nog meer mensen levend begraven, levend verbranden, levend verdrinken, levend de hals afsnijden, levend een nekschot geven en levend tot ontploffing brengen.

Verheij fröbelt alles aan elkaar in zijn broddelwerkje en dus heeft-ie het ook over dat recente door regressief-links alom gedemoniseerde debat in de Balie over de islam. Daarbij heeft-ie het over Sam van Rooy als lid van het panel. Nee, nitwit, Sam is de zoon die in het publiek zat en vertelde dat hij in bepaalde buurten van Vlaamse steden niet met zijn Perzische vriendin kan lopen zonder bespuugd en uitgescholden te worden. Wim van Rooy is zijn vader die in het panel zat en een waarlijke bijbel over de islam heeft geschreven. Een waarlijke bijbel: dat moet Verheij toch aanspreken. Wim van Rooy is fenomenaal belezen in al wat des islams is. Ga eens lezen, lul-de-behanger. Doe er minstens een jaar over en hou in elk geval net zolang je domme kop tot je het uit hebt.

Wat zal ik verder de godgeleerde Alain Verheij tot slot toeroepen?
Dit bijvoorbeeld?

GOD-VER-DOM-MÈÈÈÈÈH !!!!!

________________

Advertenties