*************************************************************
“En dan moet je d’r zien zitten strálen, die Jinek, met glánzende ogen, één bonk zaligheid, als een koe in de wei, vanwege haar het-nog-niet-zo-goed-weten: tenslotte toch niet meer dan een dom blondje. Nee, erger: een gewoon ‘dom blondje’ van meer völkische snit, dat geen last heeft van Jineks pretenties, heeft altijd nog haar instincten en voelt, al weet ze theoretisch niks van de islam, met haar nekharen aan hoe fout die ‘religie’ is.”
*************************************************************

Jineks zelf-feliciterende gelukzaligheid knalt elke avond weer van het scherm. Oh-oh-oh, wat verwelkomt ze toch altijd hartelijk haar gasten die altijd zonder uitzondering uit de bubble van het linkse narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat komen. En dan kan het zelfmanifesteren beginnen. De morele krukjes staan klaar! Better than Thou! En vooral beter dan Trump en Wilders.

Dat laatste vooral weet Jinek héél zeker! Terwijl ze toch haar website aanbeveelt als “een plek voor mensen die, net als ik, nog niet alles zeker weten. Ik neem je mee in mijn journalistieke en persoonlijke belangstelling”. Ik ontdekte Jineks website, over wie ik met enige regelmaat heb geschreven***, zeer onlangs. En wat ik al vreesde dat ik zou gaan aantreffen, werd bewaarheid: Jinek weet zeker dat de islam óók een prachtig geloof kan zijn.

Ik zie en lees ontzettend veel en dat beïnvloedt de manier waarop ik naar de actualiteit kijk. Dat ga ik delen met de bezoekers van de site.”

Maar van die lui die op grond van 14 eeuwen islam beweren dat het Mohammedanisme de oudste manifestatie is van het Hitlerisme, heeft ze blijkbaar nog nooit gehoord. En zou haar wel eens opgevallen zijn, heel veel ziende en lezende, dat de bewijzen voor de juistheid van die stelling tsunami-gewijs de laatste decennia uit zelfs al die nieuwsmedia rollen die de juistheid van gezegde stelling óók het liefst zouden ontkennen?

sarsour-linda-tweet-vaginas

Moet je zien hoe Jinek op haar website de monsterlijke leugen van de vrouwvriendelijkheid van de islam promoot. Ze heeft het Nederlandse equivalent van de griezel Linda Sarsour gevonden, namelijk Nawal Mustafa, een stuk hormoonvlees bij wie de runderachtig-stupide gelukzaligheid van de bolle wangen straalt. Jinek citeert juichend een volstrekt leeghoofdig leuterstukje dat de projectmedewerker etnische profilering bij Amnesty International” heeft geschreven in NSB-handelsblad. Met name deze passage vindt Jinek blijkbaar van grote zeggingskracht getuigen:

“( . . .) het is wellicht moeilijk om dit te bevatten in de huidige overgeseksualiseerde samenleving, maar er zijn moslimvrouwen die opzettelijk gesluierd zijn, mannen geen hand geven, niet naar plekken gaan waar alcohol geschonken wordt. Niet omdat ze ‘bang’ zijn voor een eventuele erotische interactie, maar omdat ze zich ondergeschikt willen maken aan de wil van Allah/God. Zij zien het dragen van een hoofddoek als een uiting van vroomheid en dus een belangrijk onderdeel van hun islamitische identiteit.”

Als er nou toch één vervloekt stuk geesteskanker op deze kutplaneet bestaat die de vrouw “overseksualiseert”, dat wil zeggen reduceert tot een kut in een vormloze voddenbaal, welke kut dan ook nog vaak wordt versneden tot gevoelloos sperma-dump-gat, dan eeuwig-giet-gloeidende-nakende-godverdomme toch wel het Geloof van de Onderwerping.

En dan moet je d’r zien zitten strálen, die Jinek, met glánzende ogen, één bonk zaligheid, als een koe in de wei, vanwege haar het-nog-niet-zo-goed-weten: tenslotte toch niet meer dan een dom blondje. Nee, erger: een gewoon “dom blondje” van meer völkische snit, dat geen last heeft van Jineks pretenties, heeft altijd nog haar instincten en voelt, al weet ze theoretisch niks van de islam, met haar nekharen aan hoe fout die “religie” is.

jinek-moslims-als-gelijkenjinek-moslims-als-gelijken-2jinek-moslims-als-gelijken-3

*** hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier

_______________