Moet je nou eens kijkluisteren! Een nette mijnheer die 50 jaar in allerlei moslimlanden heeft gewerkt, zegt: de onhervormbare islam is het grootste gevaar dat de mensheid bedreigt en líégen dat die moslims doen . . . . . . . .

(Door Emile Kossen)

De Binnenlandse Veiligheidsdienst van de Oost-Duitse staat Saksen-Anhalt waarschuwt voor de Moslimbroederschap, die steeds meer invloed zou krijgen op moslims in de staat. De islamitische beweging, die de sharia voorstaat, koopt panden op en maakt er moskeeën van.

Volgens Gordian Meyer-Plath, hoofd van de regionale veiligheidsdienst, maakt de Moslimbroederschap handig gebruik van de situatie in Saksen-Anhalt, waar weinig locaties zijn voor moslims om te bidden. In de moskeeën van de Moslimbroeders wordt de politieke islam verkondigd en geprobeerd om nieuwe immigranten aan de islamistische beweging te binden.

Dit gaat niet over de jihad. Het doel van de Moslimbroederschap is het invoeren van de sharia in Duitsland,’ aldus Meyer-Plath tegen de regionale publieke omroep MDR.

Lees verder bij Elsevier >>>

Mijn commentaartje: het gaat dus wél over Jihad, namelijk de softe vorm ervan.

__________________

Advertenties