trump-de-kapper-1trump-de-kapper-2

De perverse vuiligheid die het NON-journaal over Israël placht uit te gieten via antisemitische correspondent Monique van Hoogstraten, is dezer dagen grotendeels vervangen door gore, manipulatieve aitumpjes van Wouter Zwart over Donald Trump.

Je moet verdomde goed opletten, wil je opmerken hoe doortrapt de viezigheid in elkaar steekt. Het is subtiel, slim, bijna subliminaal.

Die kut met die harde pottenkop en een voorkeur voor leren kleding presenteert. Deze keer droeg ze een houthakkershemd op de leren rok. Ja, die bedoel ik: Annechien Steenhuizen. Volg nou eens vanaf seconde 42 die reportage van gisteren uit Amerika van Wouter Zwart met de ingestoken vraagjes van Annechien.

Eerst uitgebreid een vertegenwoordiger van het nep-linkse Amerikaanse establishment aan het woord die vertelt dat de president weliswaar met Hitlerachtige Notstandsgezetze de prachtige Amerikaanse Grondwet heeft proberen opzij te schuiven, maar dat in Amerika gelukkig niemand boven de Grondwet staat. Ook deze Erdogan-achtige president niet!

Geen mens die het erover heeft dat het om een domme Grondwet gaat, waarin discriminatie op grond van ras en geslacht (aangeboren!) gelijkelijk wordt verboden met discriminatie op grond van geloof en politieke overtuiging (eigen keuze!), zodat het met de nazislam collaborerende nep-linkse zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat kan roepen*** dat uitsluiting van de nazislam rááááásiesmèèèh is.

Als die lul van het Washington-establishment dus met zijn uitgestreken smoelwerk staat te beweren dat Trump de Grondwet probeerde te omzeilen dan is dat een verstandige zet van Trump. En waarom zegt Trump niet gewoon dat die bepaling in de Grondwet dom is en dat hij graag gewoon een algemene ban op het inreizen van moslims zou uitvaardigen? Weet ik niet. Geen idee of die grondwet-weeffout al tot het bewustzijn van realistisch Amerika is doorgedrongen. Als ze het beseffen, neem ik aan dat ze het uit tactische overwegingen (nog) niet openlijk zeggen. Maar de Grote Strijd  gaat natuurlijk wel degelijk om het publiekelijk mogen benoemen van de vijand, te weten de nazislam.

En dan gaat de reportage naadloos over in de mensen die slachtoffer zijn van het onmenselijke beleid van Trump. De mensen zijn heel, heel, heel erg ONZEKER, zegt Zwart met gigantische nadruk. Hij laat het klinken alsof ze hun leven niet zeker zijn.

Een Iraakse kapper die al vanaf 2010 in Amerika zit en het levensgevaarlijke werk van tolk voor de Amerikanen heeft gedaan. Maar nu kan hij zijn vrouw niet laten overkomen, net nu hij een fijne kapperzaak heeft opgebouwd. Dat is hoe Trump deze held bedankt!

Uit het verhaal blijkt dat deze tolk-kapper en zijn vrouw geheel vrijwillig gescheiden hebben geleefd sinds 2010, hij in Amerika en zij in Irak. Want hij wilde eerst zijn zaakjes in Amerika piekfijn in orde hebben. Dat mag natuurlijk. Maar waarom, als je vrijwillig 7 jaar lang gescheiden hebt geleefd, dan zo’n drama gemaakt van een uitstel van nog drie maanden? Bovendien zou de zaak van de tolk-kapper binnen het half jaar zijn opgelost, zelfs al zou die 7-landen-ban opnieuw van kracht zijn geworden. Zei ik “ban”? Het is niet eens een ban, maar een verscherpte controle. De vrouw van de kapperse tolk zou waarschijnlijk zelfs binnen drie maanden Amerika zijn binnen gekomen als het gerechtshof van San Francisco de “ban” niet had opgeheven!

Maar als je de reportage van mijnheer Zwart passief ondergaat en at face value neemt, dan krijg je de indruk dat Trump een vijand van het volk is, een bedreiging voor de gewone Amerikaanse mensen.

Dat wordt versterkt door het citeren van de woorden van de wachtende vrouw van de kapper-tolk in Irak. Wat nou als Trump de moslimhaat van de Amerikanen zo hoog weet op te voeren dat dadelijk de stenen door de ruiten van de kapperszaak vliegen?

Maar gelukkig weten veel Amerikaanse mensen óók dat niet de nazislam maar Trump het grote gevaar is en gaan er dus helemaal geen stenen door de ruiten, maar komen ze met bloemen en vriendschapsbetuigingen naar de kapperszaak.

En wij hopen op een regering Wilders-Baudet die de Augiusstallen van de Publieke Omroep grondig gaat uitmesten.

____________________

*** “But on January 25, Bensoussan was obliged to present himself at the 17th chamber of the Tribunal Correctionel of Paris to face a charge of’provocation of racial hatred’ (‘provocation à la haine raciale’). A more honest description of the charge would have read ‘provocation of ‘Islamophobia’. It is not racist to accuse Muslims of wrongdoing; Islam is a religio-political system, not a race. This conflation of two very different things already causes endless confusion and miscarriages of justice.” [mijn vet]

Advertenties