bataclan

Political Correctness Kills! Dat interview met Jesse Hughes van Eagles of Death Metal! Dát was natuurlijk wat er knaagde in mijn achterhoofd toen ik hoorde van die Marokkaanse verrader in team Wilders! In november 2016 schreef ik onder de titel “Jeroen Pauw zal nog veel Bataclans veroorzaken” het volgende:

“Het gaat mij om het interview met Hughes. Dat is verbijsterend, zelfs voor mij. Ten eerste omdat de collaborerende media er dus in geslaagd zijn de verbijsterende inhoud van dit interview voor mij verborgen te houden. Ik kom nu toevallig achter het bestaan van dit interview omdat die herdenking er is, GeenStijl er aandacht aan besteedt en casual ook nog even dat interview vermeldt. Het feit dat die aandacht casual is, is op zich weer verbijsterend en tekenend voor de mate waarin zelfs de redactie van GeenStijl gewend is geraakt aan de totale gekte. Ik zou dit interview toch met wat meer nadruk onder de aandacht gebracht hebben. Want wat hier gezegd wordt is niet niks. De aanslagplegers waren al binnen voor het concert begon en dat kon alleen omdat een aantal beveiligers moslims waren en in het complot zaten. En dat was op zijn beurt mogelijk omdat wij bang zijn voor islamofobe discriminatie-racisten te worden uitgemaakt.

En natuurlijk Fort Hood, van precies hetzelfde laken een pak, een moslimische gek – of is dat een tautologie? – van wie iedereen perfect in de gaten had dat zijn gekte uit de hand aan het lopen was, maar niemand dorst iets te zeggen, vanwege “politieke correctheid”.

En wie zei daar Rotherham?

“An independent inquiry into child sexual abuse in the town, led by Professor Alexis Jay, was established in 2013 for Rotherham Council. The inquiry’s initial report, published on 26 August 2014, condemned the failure of the authorities in Rotherham to act effectively against the abuse or even, in some cases, to acknowledge that it was taking place. The report estimated that 1,400 children had been sexually abused in the town between 1997 and 2013, predominantly by gangs of British-Pakistani men. Abuses described included abduction, rape, torture and sex trafficking of children.”

Oh ja! En wat Joost Niemöller zegt: “Marokkaan lekt over Wilders zoals Marokkaan lekte over Van Gogh”.
__________________________

Advertenties