Prosper Ego

Prosper Ego

Nou ja: het OSL klaagt bij monde van David Pinto de Volkskrant-volksverlakkerij aan. Jeetje en Minaatje: midden jaren 1990 ben ik nog wel eens gevraagd de geschiedschrijver van het OSL te worden. Ik herinner me een bungalowachtig gebouw in de weilanden en Prosper Ego die tijdens ons gesprek opmerkte dat het nieuws had gemeld dat Mohammed de meest voorkomend naam in Amsterdam aan het worden was. Ik vond toen het OSL nog een beetje te rechts om mijn naam aan te verbinden. En nu, nu ze op hun web-orgaan “Sta- Pal.nl” medewerkers op de lijst hebben staan als Wim van Rooy, Paul Cliteur en Sid Lukkassen ben ik te racistisch-fascistisch-extremistisch-rechts geworden om nog in aanmerking te komen voor een stukkie in de Sta-Pal. Het kan verkeren, zei Désanne van Brederode!

Maar nu genoeg over mij en terug naar die opmerking van Prosper Ego over de naam Mohammed. Op de Sta-Pal heeft David Pinto een stukkie geschreven over hoe moreel en financieel corrupt de PvdA en de Volkskrant toen waren en nu nog steeds zijn. Ik quoteer de slot-alinea:

“Janny Groen is inmiddels een vrij bejaarde vrouw onder de scribenten van de Volkskrant en beschikt over precies dezelfde informatie als die ik hierboven heb weergegeven. Zij schroomt evenwel niet deze schaamteloze reclame voor de integratie-industrie zonder blikken of blozen op de voorpagina van een krant te laten plaatsen die pretendeert objectieve nieuwsgaring te publiceren. ( . . .) Het is een grove schande dat de Volkskrant zich voor deze socialistische roofpraktijken leent.” [mijn blauwe vet]

___________________

Advertenties