De islam is onhervormbaar. Een gematigde islam heeft nog nooit bestaan, kan niet bestaan en zal niet bestaan. En als-ie voor het eerst in 1400 jaar wél zou gaan bestaan zal-ie in terreur weggevaagd worden door de gewóne islam die hetzelfde is als de radicale islam. Natúúúúrlijk heb je veel moslims die niet radicaal zijn, maar dat zijn eigenlijk geen moslims en ze zijn vredelievend ondánks de islam. Gaat u maar even naar Brigitte Gabriel luisteren, die legt het in 5 minuten very forceful uit.

Maar de Vlaamse krant “De Morgen” – voor al uw anti-zionisme! – heeft toch weer een aantal moslimische illusionisten gevonden die menen dat je met de islam nog iets anders kan doen dan bij het grof-vuil zetten.

Dossier: de islam in de seculiere staat” !!!

De redactie van “De Morgen”:

“Ze zijn of waren moslim, hebben de druk van de radicale islam vaak aan den lijve ondervonden en verheffen meer dan ooit hun stem. Er is werk aan de winkel, zeggen ze, maar een voor een geloven ze dat het anders kan én anders wordt.”

Nou, en dan komen er een paar goedwillende dromers die 1400 jaar geschiedenis en de massieve islam-actualiteit in de wereld-van-Vandaag (dus niet die van De Morgen) gaan ombuigen. In de loop van het betoogje van Yamila Idrissi kom je er dan achter dat de Grote Moskee in Brussel geheel in handen is van de Saoediërs.

Ik citeer “De Morgen”:

“Maak van de Grote Moskee in Brussel een centrum voor moderne islam waar ook niet-moslims welkom zijn. Dat stelt Yamila Idrissi, sp.a-volksvertegenwoordiger en moslima, voor in de reeks ‘Islam in de seculiere staat’ in deze krant.”

Een van die door “De Morgen” ten tonele gevoerde illusionisten is Majid Nawaz, die ik al eens heb behandeld onder de titel:

Maajid Nawaz kletst uit zijn nek, want de islam is NIET hervormbaar

Lees ook: Jan Goossens bewijst nog maar eens het gelijk van Wim van Rooy

Tegen de clichés? Zoals in: “aan een hijskraan” of “met het hoofd naar beneden van een dak”?

IRAN OPHANGING MET VLEERMUISWIJF________________

Advertenties