De sympathieke Turkse minister Kaya met het symbool van ingetogen vrouwelijke kuisheid op en om het hoofd

Die Turken-rel is een islam-schaalmodel. In de Turken-rel zitten alle ingrediënten van de islam in tijden dat de moslims niet aan de macht zijn, want als ze aan de macht zijn dan slachten ze gewoon massaal iedereen af die ze niet aantrekkelijk genoeg vinden om te verkrachten. Als ze in de minderheid zijn, zijn de wapens: slachtoffergedoe, provoceren, drammen, chanteren en parasiteren. En vooral ook liegen en perverteren en dat dan met een ongelooflijke in-your-face-brutaliteit. Moet jij eens kijken hoe die Erdogan te keer gaat in Turkije en intussen legt-ie Europa uit dat daar de nazi’s en de fascisten zitten. Zelfs Nieuwsuur van zaterdag 11 maart kon niet om de feiten heen. Maar gelukkig hadden ze aan het einde toch nog ene Joost Lagendijk, de GroenLinkser die zo idolaat is van Turkije dat-ie er is gaan wonen totdat-ie zelf onlangs werd uitgewezen op verdenking van Gülen-sympathie. Lagendijk vond dat de escalatie gewoon aan Nederland zelf te wijten is. Nou ja, niet aan Nederland als geheel, maar eigenlijk aan . . . . . . . Geert Wilders:

 “Mijnheer Wilders maakte er een item van en sindsdien is de angst bij andere politieke partijen dat mijnheer Wilders hier een slaatje uit gaat slaan.”

Zo kwam Nieuwsuur gelukkig toch weer op zijn pootjes terecht.

INSTANT UPDATE: bekijk ook het verslag op GeenStijl en speciaal het bovenste filmpje waarop je die hoofddoek kunt zien kwekken, zuigen, tarten en provoceren.

TURKIJE IN DE EU !!!TURKIJE IN DE EU !!!.2TURKIJE IN DE EU !!!.3TURKIJE IN DE EU !!!.4TURKIJE IN DE EU !!!.5

________________

Advertenties