“Hayes was a young American student sent to a Turkish prison for trying to smuggle hashish out of Turkey. The movie deviates from the book’s accounts of the story, especially in its portrayal of Turks, to such a level that many have criticized the movie version, including Billy Hayes himself. Later, both Oliver Stone and Billy Hayes expressed their regret on how Turkish people were portrayed in the movie.”

Nou, dat is dan jammer dat die excuses zijn aangeboden, want natuurlijk is niet elke Turk een fascistisch varken, maar de helft of meer vermoedelijk wel. De nazislam, waarmee de Turkse maatschappij hoe dan ook doordrenkt blijft, is natuurlijk een systeem dat aan de lopende band agressieve nazi-varkens schept en een sfeer waarin collaboreren veel voordeel en je verzetten veel nadeel oplevert. Het is een wonder als er iemand in zo’n systeem fatsoenlijk blijft. Wat Erdogan op dit moment flikt, weerspiegelt het dominante Turkse “volkskarakter”.

Bij GeenStijl ook iets over dat Turkse volkskarakter. En ook de engnekken van DENK worden nog maar eens gefileerd op GeenStijl, want nu schijnen de DENK-ers Marokkaanse moskee-besturen te intimideren:

“En maar hypocrisie roepen. En maar democratie roepen. En maar mensenrechten roepen. En maar dubbele standaard roepen. En maar burgers moeten niet tegenover elkaar staan roepen. En maar hypocriet doen. En maar anti-democratisch doen. En maar schijt hebben aan mensenrechten. En maar dubbele standaarden hanteren. Ondertussen staat echt iedereen met ook maar een heel klein beetje verstand lijnrecht tegenover DENK. Rot. Op.”

_____________________

Advertenties