(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De patriottische revolutie gaat verder

De Nederlandse Partij van de Arbeid had een overheersende invloed in Maastricht. De oude stad gaf zijn naam aan het Verdrag van Maastricht dat de Europese Unie tot stand bracht. In deze verkiezing is de Partij van de Arbeid gedaald van een kwart van de stemmen tot een twintigste deel ervan. De Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders, die ervoor pleit dat we ons terugtrekken uit de EU, is nu de grootste partij in de geboorteplaats van de Europese Unie.

En de groeiende kracht van de PVV wordt niet alleen aan de oevers van de Maas gevoeld, maar langs alle oevers van de Nederlandse waterwegen. Een nieuwe wind van verandering is over de Noordzee geblazen en heeft de veren in Belgisch Park [wijk in Den Haag] door elkaar geschud.

In Den Haag, waar in het Vredespaleis van Carnegie het Internationale Gerechtshof is ondergebracht, terwijl het nederiger Paleis Noordeinde onderdak biedt aan Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, waar de internationale instituten met de nationale botsen en de Verenigde Naties, het Nederlandse parlement en het Hooggerechtshof elkaar tegenkomen, is de Partij voor de Vrijheid uitgegroeid tot de tweede grootste partij, ondanks een moslimbevolking van 15%.

In Rotterdam, waar de islamitische relschoppers “Allahu Akbar” en antisemitische laster schreeuwden en waar Hamas frontgroepen een conferentie organiseren . . . . . . Lees verder op E. J. Bron >>>

______________