Khalid Masood

 

 

Voor de goede orde: het maakt niks uit wat het geestelijk defect van deze Masood is geweest, want de islam is een “religie” ván en vóór psychopaten. Dit soort krankzinnigen zullen blijven optreden omdat de islam een uitnodiging bevat om je moordlust-annex-zelfmoordlust met goddelijke goedkeuring uit te leven. Sterker nog: je kan een “goddeloos” leven in één klap goedmaken door zo’n aanslag op de ongelovigen. Dus blijf vooral moslims importeren: dat is een garantie voor de eindeloze voortgang van dit soort terreur.

Ik verwijs voor context even naar een artikeltje van mij van zondag 26 maart onder de titel “In Buitenhof verhullen Pieter Jan Hagens en Erik Akerboom dat islamisering nu officieel personeelsbeleid is bij de politie”. Neem in deze context ook even de uitspraken van de grote islam-kenner Theresa May mee, die verklaarde dat de aanslag op de Westminster-brug in Londen niks met het prachtgeloof islam te maken had: “Trees May, Lex Pechtold, Miel Roemer en die verdere eindeloze rij van levensgevaarlijke idioten”.

En nu dus die Londense politiechef. Ik kwam op hem via de website van het NOS-journaal:

“Khalid Masood, de man die woensdag een aanslag pleegde in Londen, handelde alleen. Dat stelt de politie in een verklaring. In een interview met de BBC zegt een chef van de Londense politie dat de kans bestaat dat de motieven van de man nooit duidelijk zullen worden.‘De motieven zouden wel eens met de dader mee het graf kunnen zijn ingegaan, zei hij. Bij de aanslag kwamen vijf mensen om, onder wie de dader, en raakte 50 mensen gewond. De aanslag duurde in totaal 82 seconden, zegt de politie.”

Wie doorklikt naar de BBC-website vindt deze uitspraak van “Deputy Assistant Commissioner Neil Basu”.

Merk op dat de woorden “islam” of “moslim” niet vallen.

“Even if he acted alone in the preparation, we need to establish with absolute clarity why he did these unspeakable acts to bring reassurance to Londoners, and to provide answers and closure for the families of those killed and the victims and survivors of this atrocity.We must all accept that there is a possibility we will never understand why he did this. That understanding may have died with him.Nevertheless, we are determined to understand if Masood was a lone actor inspired by terrorist propaganda or if others have encouraged, supported or directed him.”

Neil Basu

Oh ja: Wikipedia:Basu ( . . .) is a common Indian surname found among Bengali Hindus.”

Lees wat Afshin Ellian in Elsevier schreef onder de titel “Het westen begrijpt de islam niet: het zijn echte, gestoorde, levende mensen”:

“De diensten begrijpen niet wat de belofte van de islam inhoudt: wanneer je omwille van Allah strijd voert, worden alle zonden en criminele daden vergeten en vergeven. Een ordinaire dief of verkrachter kan middels de jihad met een glorieus en eeuwig leven beginnen: een hang naar een schone lei, en eeuwigheid.”

______________