Antje Krog (1952) uit Zuid-Afrika is een dichteres, dus een zelfingenomen sentimentaliste, terwijl u, als wijs mens, wéét dat sentimentele mensen ook altijd extra wreed zijn. Ze personifieert de morele perversie van regressief links. Paul Witteman introduceerde haar in Buitenhof zonder enige ironie als het Geweten van Zuid-Afrika. Ze is een aanhangster van het ANC, een partij die via de guwelijkste moordpartijen tenslotte het machtsmonopolie heeft verworven in Zuid-Afrika, daarbij grootscheeps geholpen door regressief-links Nederland. Martin Bosma, van de pro-genocide-partij PVV, heeft daar grondig over geschreven.***

Het interview begint op 32:40.

We zij toch niet zo’n dom land in Zuid-Afrika, zegt Krog, want er is niet massaal gestemd op Zuma die de witmensen overal de schuld van gaf en die verklaarde dat de witmens in de weg stond van de vooruitgang. Van Zuma, vertelt Wikipedia, is bekend dat hij een polygamist is die desondanks toch nog buitenechtelijke escapades nodig heeft. Hij is intens corrupt: onlangs heeft hij zomaar negen ministers ontslagen omdat ze zijn mega-corruptie in de weg staan. Wikipedia meldt het niet, maar als je een verleden hebt bij het ANC dan heb je ongetwijfeld ook op ruime schaal lopen moorden.

Gek is dat: Krog vindt het verstandig dat Zuid-Afrika niet massaal op de moorddadige racist Zuma heeft gestemd, maar zelf is ze helemaal van de witmens-demonisering. In de ondertoon van het interview zit overigens overduidelijk: Zuma = Wilders = Trump. Maar pas op! Antje vindt Trump een nog véél slechter mens dan Zuma!

Dat blijkt als Witteman een vraag stelt die een inkijkje geeft in zijn eigen zieke geest: wie zou je liever hebben, Zuma of Trump? En dan Krog:

“Ik kies Zuma! Honderdmaal liever! Hoe zal ik het zeggen zonder racistisch te klinken? Een slecht wit mens is iets verschrikkelijks. ( .  . .) een wit mens heeft zoveel macht. Er zijn zoveel dingen die hij kan vernietigen. En hij heeft al zoveel vernietigd. Als je zo’n soort witmens aan de macht hebt als Trump . . . . . . . .  Ik moet ook zeggen: het is zo’n ákelige man! Het is zo vreselijk als een man zo akelig is. Nee, honderd maal eerder in een land waar Zuma zich uitleeft als in een land waar Trump zich uitleeft.

“De corruptie” zegt ze, “is ook een vorm van herverdeling. Er is geen andere manier om bij het bezit en het geld van de witte mensen te komen.”

Waarvan acte. Maar je zou d’r toch schíéten!

Ze vertelt dat er eindeloze stromen zwarten uit de rest van Afrika naar Zuid-Afrika komen en dat zulks een enorm huisvestingsprobleem geeft. Maar niettemin moeten we niet het gierige voorbeeld van Europa volgen dat alsmaar grenzen aan migratie en hulp wil stellen:

“Alle grenzen moeten opgeheven worden.”

Die grenzeloosheid houdt geen halt bij de eigen huid van mevrouw. Want ze heeft ooit gezegd dat als er een pil zou bestaan die haar in een zwarte zou kunnen veranderen, zij die onmiddellijk zou nemen. Ze zoekt naar eenheid met de zwarte en onderdrukte mens, zegt ze. En ik zou dus wel eens willen weten wat voor erotische fantasieën mevrouw heeft over de zwarte medemens. Want die heeft ze vast. Denkt u niet?

Ze eindigt in een lofzang op de “diversiteit” waarin ondanks alle wervelende veelkleurigheid er een fundamentele gelijkheid moet wezen.

Zou zo’n rijpe dichteres van in de zestig nou nog steeds niet geleerd hebben dat je mensen gelijk voor de wet kunt maken, maar dat ze daarmee nog niet gelijkwaardig zijn, in mentaliteit en in talent? En dat gelul over die regenbogigheid van de gedroomde prachtwerkelijkheid verhult natuurlijk dat er overal ter wereld één enorme kankerklont aan het wildgroeien is: die van de islam. Trouw meldde al in 2004 dat de islam in Zuid-Afrika verontrustend groeit én radicaliseert.

De sympathie voor dit debiele heksje Antje Krog was tijdens het hele interview overigens van het nobele aangelaat van Witteman te scheppen.

***
Jan Mulder en Frits Barend: twee hypocriete ouwe lullen staren bij Pauw wantrouwend naar Martin Bosma

Ik kijk op ABC naar IS, maar moet steeds denken aan het boek van Martin Bosma en het smoel van Federica Mogherini

Het neger-neuken van Conny Braam en het boek van Martin Bosma

Martin Bosma slaat Freek de Jonge nog veel te hoog aan

Jan Dirk Snel en Bas Kromhout zijn onbetrouwbaar als critici van Martin Bosma’s “Minderheid in eigen land”

Martin Bosma en Kairos: de tijd waarop Satan handelt. (Lees je mee, Pia Dijkstra?)

AutobandenmoordZUID AFRIKA AUTOBANDENZUID AFRIKA AUTOBANDEN 2anc-er-vlammenwerpt-soweto-19911

__________________________