Antisemitisch Nederlands burokraatje in VN-vergadering: zie voor details het eerste onderaan genoemde artikel (screenshot en onderschrift: Martien Pennings)

(Door Uri van As)

In deel 1 van dit tweeluik kon u lezen hoe de onjuiste aannames van de VVD inzake het Israëlisch/Palestijnse conflict verrassend overeenkomen met die van de linkse politieke partijen en de basis vormen voor het bizarre Israëlbeleid van het kabinet Rutte II. Waar dit toe leidt leest u in dit deel 2: over het al even bizarre Nederlandse stemgedrag in de VN Mensenrechtenraad en de wereldvreemde opstelling van de VVD.

De handel en wandel van Nederlandse VN-diplomaten zoals Sigrid Kaag, hoofd van het VN-circus in Libanon en pleitbezorger van de Palestijnse zaak, is in OpinieZ al eerder uitgebreid beschreven. Onze overheidsambtenaren zijn trots als  . . . . . . . Lees verder op OpinieZ >>>

LEES OOK:

Nederland steunt in de VN irrationalistische en absurde Jodenhaat-resolutie

Drie diplomatieke powerhouses: Hester Somsen, Sigrid Kaag en Angelina Eichhorst

Verenigde Nazi’s-OIC: kop houden over de islam en moslims gewoon laten binnenstromen

De Verenigde Nazi’s zijn de voornaamste dragers en verspreiders van Jodenhaat geworden: enfin, de naam zegt het al . . . . . . .

Alan Dershowitz legt nog eens uit hoe kosmisch de antisemitische huichelarij is van de Verenigde Nazi’s en het linkse ploertendom in het algemeen

Kan de Jodenhaat in de Verenigde Nazi’s nog absurder worden?

De Verenigde Nazi’s en Israël: welkom in Absurdistan!

_______________

Advertenties