Als je een kind hebt dood gereden, dan ga je eerst kijken of de bumper van je auto schade heeft geleden. Als moslims op grote schaal hebben lopen moorden, ga je eerst kijken of de islam misschien schade heeft opgelopen en begin je onmiddellijk met uitdeuken, d.w.z. thee drinken in moskeeën. Wat je absoluut niet doet, als links-regressieve collaborateur of moslim, is: je bezinnen op de vraag waarom die islam voortdurend terreur oplevert.

De Standaard, een Vlaamse krant die van katholiek nu islamitisch is geworden, heeft weer eens een pro-islam onderwerp gevonden, dit keer in Amerika. Daar is een moslim-echtpaar, Mona Haydar en Sebastian Robins, een jaar geleden een charme-offensief begonnen: ze gingen langs de kant van de weg staan met gratis koffie, donuts en beantwoording van vragen over de islam. En nu maar hopen dat Robert Spencer, David Wood of Bill Warner niet een keer langs komt. Want dan komen er vragen die het knusse paar echt niet kan beantwoorden en wel helemaal compleet met verwijzing naar chapter and verse van koran en soenna.

De Standaard:

 “Op een zomercursus in New Mexico leerde ze enkele jaren geleden haar man kennen, de rosse Sebastian Robins. Die bekeerde zich na hun huwelijk ook tot de islam. Samen veroorzaakten ze vorig jaar al een viraal stormpje, toen ze een standje in elkaar timmerden en daarmee de straat op trokken. Een groot bord met als opschrift ‘Talk to a muslim’, gratis koffie en donuts en de hashtag #askamuslim: meer hadden de twee niet nodig om wereldwijd over zich te doen praten.”

Je weet natuurlijk nooit of dit soort halve garen te goeder trouw is en dus oerdom dan wel gewiekste taqiyya-specialisten. In elke geval zijn ze goed in het slachtoffer spelen. De Huffington Post:

“Soon after the San Bernardino attacks last December, Mona Haydar and her husband Sebastian Robins began searching desperately for a way to ‘replace trauma and terror with love’. Haydar, a Syrian-American Muslim from Flint, Michigan, says that a lot of people don’t realize that when an extremist performs acts of terror in the name of Islam, it’s often Muslims who start fearing repercussions. In fact, there’s been a surge of anti-Muslim rhetoric and incidents in America in recent months.’After San Bernardino we were completely and totally depressed’, the 27-year-old wrote in an email to The Huffington Post. ‘We had days where we didn’t leave the house.’ ” 

Dit soort idioten/taqiyya-isten wordt door de moslims die de islam wél kennen en die dus het Westen willen vernietigen en de sharia invoeren, met goedkeuring gevolgd. Dit zijn de onschuldige dan wel quasi-onschuldige infiltranten die de westerse geesten in slaap sussen.

Er is een moslim-offensief aan de gang met twee gezichten: een slachtoffergezicht en een assertiveits-gezicht en dat wordt dan vaak als een mengsel gebracht. Men is slachtoffer en reageert daar met waardige assertiviteit op. Ga eens kijken naar dit GeenStijl-topic: “Hoofddoekje hebben boodschap voor Ayaan” Zelf heb ik ook onlangs die slachtofferig-waardige-assertiviteits-trend gesignaleerd in de “De Mama’s van Halal: drie zwaar gesubsidieerde beroeps-Marokkanen”.

Nu is daar een nieuw element in gebracht door bovengenoemde Mona Haydar. Ze is gaan rappen en daarmee sluit ze aan bij de agressieve en vaak puur fascistische zwarte rap-cultuur. Vanuit die agressieve slachtofercultus zijn zwarten in Amerika sowieso al vaak moslim geworden en Haydat is daar ook expliciet over.

De Standaard:

“Dat ze nu een liedje rapt, is geen toeval, vertelt Haydar aan The Huffington Post. ‘Voor mij zijn hiphop en de islam met elkaar verweven.’ In haar jeugd luisterde ze vaak naar Mos Def, A Tribe Called Quest en Rakim, artiesten of groepen die zichzelf vaak als moslim omschreven hebben. Q-Tip bijvoorbeeld praat regelmatig over zijn geloof. ‘De moslim- en migrantengemeenschap in de VS heeft veel te danken aan de zwarte gemeenschap. Een deel van hen beleidde hier de islam al sinds ze in Afrika gekidnapt zijn en hier tot slaven gemaakt. Je kan de islam niet losmaken van zwart bewustzijn of zwart bewustzijn van hiphop of hiphop van de islam.’ “

En natúúrlijk wordt Donald Trump gedemoniseerd en tegelijk de link gelegd met “de Palestijnen” en dus met de onder zwarten in Amerika virulente Jodenhaat. Trump wordt weggezet als de vrouwenhater en de islam en de hoofddoek voorgesteld als de bescherming tegen Trump.

De Standaard:

“Het filmpje is ook een reactie op de Trump-administratie die ‘de lichamen van vrouwen en moslims volop aan het demoniseren is’. Net vandaag bleek ook dat supermodel Bella Hadid stelling inneemt over haar geloof en afkomst. In een interview met het magazine Porter dat deze zomer verschijnt en waar ze ook voor poseerde, vertelt Hadid ‘trots te zijn op haar geloof, de islam’. Hadids vader is een Palestijnse vluchteling. De uitspraken van Trump over vluchtelingen komen ook voor haar hard aan. ‘Mijn vader kwam als vluchteling naar Amerika en deze kwestie zit heel dicht op mijn huid. Dat is ook zo voor mijn zus, Gigi, en mijn broer, Anwar.’

De Standaard geeft ook de tekst van de meest succesvolle rap van Haydar, maar het is zo’n lege tering-onzin dat ik u er niet mee wil vermoeien.

___________________