Theo Koelé correspondent bij de Volkskrant in Israël en dus uiteráárd een antisemiet beziehungweise Israël-irrationalist beziehungsweise “anti-zionist” en misschien beziehungsweise ook wel gewoon halve gare rotzak

Een paar artikelen op Likoed Nederland die ik even gemist had vanwege druk met pogingen tot verdelging van andere regressief-linkse tiefus-zooi. Maar bij deze breng ik die Likoed-artikelen even onder uw aandacht:

Er is blijkbaar een nieuwe antisemiet benoemd tot “correspondent” bij de Volkskrant. Misschien moet ik het nog maar eens vermelden: een antisemiet is bij mij iemand die lieglastert over Israël terwijl hij beter móét weten. Maar desgewenst kan ik voor antisemiet wel “Israël-irrationalist” invullen. Theo Koelé heet de nieuwe anti-zionist. En dit is het ingezonden protest-stuk van Likoed Nederland dat naar de Volkskrant is gegaan en dat uiteráárd niet geplaatst is. Likoed legt daarin beleefd uit wat ik met veel meer schuimbekkende krachttermen zou hebben geëxpliceerd. Ik citeer één alineaatje uit het Likoed-stuk “Eerste nederzetting in 25 jaar maakt veel los”:

“Theo Koelé vult dit aan met: “Maar in de praktijk is er weinig verschil: in ieder huis nemen kolonisten hun intrek en hoe hoger hun aantal op de Westoever, hoe moeilijker het is hen daar ooit allemaal weg te halen.” Dat zou je een keer in Nederland moeten zeggen: hoe krijgen we die moslims ooit weer weg? Waarom zouden er geen Joden op de Westbank mogen wonen – en wel moslims in Israël (ruim 1,5 miljoen) of Nederland?”

En dan heeft Likoed Nederland een artikel dat ingaat op de hetze in de links-regressieve media waarin wordt gelogen dat het antisemitisme in Amerika is toegenomen sinds de antisemieten een vrijbrief denken te hebben door de verkiezing van de rechts-radicaal-antisemitische nazi-fascist Donald Trump. Likoed Nederland schrijft:

“Maar klopt die suggestie? Niet of nauwelijks. Er waren onder president Obama net zo goed circa 8.000 antisemitische incidenten. Ook vernielingen van Joodse begraafplaatsen kwamen in zijn regeringsperiode geregeld voor. Alleen besteedden de media er toen geen aandacht aan. Maar na de verkiezing van Donald Trump werd het blijkbaar interessant, omdat volgens de politiek-correcte media de daders wel rechtse blanke racisten moesten zijn. Want Donald Trump zou antisemitisme aanmoedigen.

Nu is Donald Trump wel zo´n beetje de laatste die je van antisemitisme kan beschuldigen. Hij heeft als zakenman uit New York veel Joodse zakenrelaties en veel Joodse vrienden. Zijn lievelingsdochter Ivana is met een orthodox-Joodse man getrouwd en zelf Joods geworden. Het echtpaar heeft daarom om speciale rabbinale toestemming gevraagd om bij de inhuldiging van hun vader te mogen zijn (omdat die op een zaterdag viel, de Joodse sjabbat). Hun drie kinderen, kleinkinderen van Donald Trump, zijn ook Joods. Vandaar dat Donald Trump een koosjere keuken in het Witte Huis heeft laten plaatsen, zodat zijn familie er kan blijven eten.”

Er staan nog meer voorbeelden van stuitende regressief-linkse selectieve huichelberichtgeving in dat stuk. Lezen!

Uitzending met de Palestijnse president Mahmoud Abbas op de officiële Palestijnse televisie, 12 maart 2017. (Zie: Likoed Nederland)

____________________