Ik schreef ooit “Beatrice de Graaf snapt niets van de islamitische terreur” en “Beatrice de Graaf hoort niet op een universiteit en niet in de senaat, maar in een dwangbuis”. Ik gaf deze karakteristiek van haar:

“Professor Doctor Beatrice de Graaf is docent aan de Universiteit van Utrecht en ze is niet gewoon onbekwaam, maar hartstikke gek en een gevaar voor de geestelijke volksgezondheid. Nu geldt dat wel voor het hele linkse establishment, maar deze extreem domme kut is . . . . . eh . . . . . toch wel extreem dom.”

Het is niet zozeer dat ze de feitelijkheden niet goed op een rijtje heeft. Nou ja: inzake Israël heeft ze geen idee, maar dat geldt voor 98% van de westerse wereld. Maar de ISIS-terreur heeft ze wel aardig in beeld, geloof ik. Ik heb geen spijt dat ik die tien minuten bij DWDD van afgelopen maandag 10 april heb bekeken. Maarrrrr . . . . . dat D66-geloof der Grefo-kameraden: ze zijn zelf gaan geloven dat de redelijke en bedaarde persona die ze naar buiten keren hun hele persoonlijkheid is en van de weeromstuit denken ze dat de hele wereld zo in elkaar zit. En dan vooral de exotische wereld. Geen zelfkennis en geen kennis van de wereld. En als er dan toch iemand aan het moorden slaat dan moet daar een redelijke verklaring voor zijn. “Onderdrukking” of zo. Of een gebrek aan stageplaatsen.

Beatrice de Graaf bewees afgelopen maandag opnieuw dat regressief-links blijkbaar niks wezenlijks kán leren over de islam. Ik geef een paar citaten uit haar betoog:

“Dit soort gruwelijke aanslagen is nu precies waar IS op aanstuurt. Ze zijn bezig met een nieuw offensief, een nieuwe strategie om dat verlies in land te compenseren met een nieuwe ideologische aanval op het westen en dan met name op christenen, ze willen een wig drijven tussen christenen en moslims. ( . . .) Die koptische christenen worden gezien als bondgenoot van het westen.”

IS stuurt aan op gruwelijke aanslagen! Zo leer je nog eens wat. Het wijfje is echt onverbeterlijk: 1400 jaar terreur van de islam tegen alles wat anders gelooft en het kutje praat na de door Raymond Ibrahim geboekstaafde extra-plus-terreur-opleving van de laatste tien jaar rustigjes van “een wig drijven”.

HALALAAS 1HALALAAS 2HALALAAS 3HALALAAS 4

(Klik hier voor een tekst bij deze foto’s van wigdrijverij)

“Egypte gooit alleen nog maar meer olie op het vuur. Sisi heeft de moslimbroederschap onderdrukt en zaait alleen nóg maar meer haat onder de islambevolking die zich dus [!!!] bij IS aansluit, dus dat soort landen versterkt alleen maar die doorgaande spiraal van geweld. ( . . .) Voor hem is de strijd tegen terrorisme keihard dissidenten onderdrukken. Keihard! En dus niet per se terroristen: dissidenten! Die zijn heerschappij uitdagen. Terwijl wat-ie móét doen is die soft spots, die plekken van die christelijke vieringen beschermen ( . . .) en dat doet-ie níét!”

Ik geloof meteen dat Sisi meer voor de bescherming van christenen zou kunnen doen, maar hier etaleert Beatrice opnieuw dat geloof dat het geweld van de islam door onderdrukking komt en niet al 1400 jaar inherent is aan de islam. Je moet de verontwaardiging eens bekijkluisteren waarmee ze dat “keihard” mimiekt en intoneert. Als je de Moslimbroederschap zijn gang laat gaan, dan is binnen een half jaar IS gewoon aan de macht. Maar Beatrice zal en moet een “redelijke” reden vinden voor de haat van deze islamisten. Op een gegeven moment heeft ze het over “geradicaliseerd in de gevangenissen van die hele autoritaire regimes in het Midden-Oosten”. Ziet u? Het ligt niet aan de islam, maar aan die regimes en die regimes komen, zoals u begrijpt, uit de lucht vallen.

Hier een aan de censuur ontsnapt videootje van Moslimbroeder Morsi. Ik had willen verwijzen naar een stuk of vier van dit soort haatvideo’s, maar ze zijn allemaal van YouTube verdwenen.

“Ze [IS] proberen moslims en christenen tegen elkaar op te zetten. Dat sectarische geweld. Groepen gelovigen onderling, wat ze in Irak met succes doen, Sji-ieten tegen Soennieten, proberen ze nu ook moslims tegen Joden, christenen tegen moslims, dat proberen ze zo te framen in Europa. En ze worden daarmee ook geholpen door het toenemende klimaat van polarisatie in het westen. En dat is precies wat IS wil.

Zie mijn commentaar op het eerste citaat: “wig drijven” noemt ze nu “framen”. Ze probeert gewoon de realiteit van 1400 jaar geschiedenis weg te redeneren. Is het “sectarisch”? Zeker! In de zin namelijk dat het een actieve minderheid is die de terreur bedrijft, maar de geestelijke voedingsbodem voor de terreur is gewoon mainstream-islam-breed. En jammer dat Beatrice Geert Wilders niet even expliciet noemt, want dat is natuurlijk ook zo’n polariserende en framende wigdrijver. Nee, je moet nooit Wilders in de kaart spelen, want dan speel je eigenlijk ISIS in de kaart! Vat u wel?

(Brigitte Gabriel gaat in op het begrip “sectarisch”)

“En de paus gaat nu ook naar Egypte en die gaat nu ook die boodschap verspreiden, En hij gaat zeggen: we moeten met z’n allen, moslims én christenen tegen die terroristen want dat zijn de uitzonderingen, dat zijn de boosdoeners.”

Ja, die paus die al verteld heeft dat Jezus net zo’n warlord was als Mohammed en dat er meer moslims Europese vrouwen moeten komen neuken om de bevolking in Europa op peil te houden. Die paus die ik voor de anti-christ houd. Die paus gaat helpen de terroristsche uitzonderingsboosdoeners te isoleren. Want dat zijn eigenlijk islamverkeerdbegrijpers, begrijpt u wel?

UPDATE 21 APRIL 2017: De Graaf is geestelijk verder aan het ontsporen. Ik kan uit de wartaal niet helemaal wijs en uit de woede-uitbarsting van “Zentgraaf” op GeenStijl over die wartaal óók niet, maar dat zuster Beatrijs de weg helemaal kwijt, is wél duidelijk.

_______________

Advertenties