“Van zo’n tweet van Vos kan je nog denken dat het grappig bedoeld is, maar dit immorele mafklappertje meent echt serieus wat ze zegt.”

Gisteren gaf ik aandacht aan een stukkie van GeenStijl onder de bondige titel “Wachtgeldadoptiespleetoogkutje Mei Li Vos”. Mei Li Vos haat oude witte mannen die zij abusievelijk “rechts” noemt en die zij wil uitsluiten. Zij heeft totaal niet door dat wat zij voor “links” houdt in elk opzicht diep reactionair is en dat die “oude witte mannen” politiek zijn blijven staan waar ze stonden en tot hun verbazing de politieke wereld om zich heen hebben zien draaien tot links rechts was en rechts links, tot, kortom alles geperverteerd raakte.  

Van zo’n tweet van Vos kan je nog denken dat het grappig bedoeld is, maar dit immorele mafklappertje meent echt serieus wat ze zegt. Gisteren verwees ik al naar een oud stukkie van me, maar nu er grappenderwijs – en als het ware parodiërend op die georkestreerde aangiftes tegen Wilders –  semi-massaal tegen háár aangifte wordt gedaan, zal ik maar eens even expliciet melden wat er in dat oude stukkie van me staat. Want niet iedereen klikt door natuurlijk.

Dat uitsluiten van wat Vosje “rechts” noemt, bedoelt ze bloedserieus. In een column op “Joop” van 15 januari 2016 zegt ze:

 “De demagogen van extreemrechts, Marine le Pen, Wilders en Trump, doen precies hetzelfde als Isis.

Laat tot je doordringen wat daar staat.

Op 3 mei 2011 schreef Vos  een artikel in Trouw onder de kop: “Waarom PVV-politici thuis moeten blijven op 4 mei”. En waarom was dat dan? Nou, Martin Bosma heeft er in een van zijn boeken aan herinnerd dat de nazi’s nationaal socialisten waren en dat dus niet alleen maar rechtsconservatieve bloedlijnen het nazisme gevoed hebben, maar ook, en vooral, socialistische en communistische.

Meisje Vos vergeet dat er een socialistische lijn loopt vanaf Robespierre, via Mao, Hitler, Lenin, Stalin en Pol Pot naar de islamofilie en het “anti-zionisme” van nep-links in onze dagen. Weten we nog hoe Stalin zijn politieke lijn verdedigde tegen het internationalisme van Trotski? Dat was met de slogan “nationalisme in één land!” Wat hebben we dan? Nationaal socialisme, zou ik zeggen. En dat “nationaal socialisme” hebben regressief-linkse idioten, vooral in de deftige NRC, tot 1989 verdedigd. En toen gingen ze over op islamofilie, dus liefde voor een nazisme avant, pendant et après la lettre.

In dat artikel in Trouw van mei 2011 had Vos het ook over het afgelasten van de Willem Arondéus-lezing door de antisemiet Thomas van der Dunk. Dat vond Vosje heel jammer. Nu was Von der Dunk van te voren gewaarschuwd dat hij er op de lezing ter herdenking van verzetsheld Arondéus géén partijpolitiek praatje van mocht maken. Bij publicatie in de Volkskrant later bleek dat de hele lezing vooral uit PVV-bashen bestond. Dus terecht dat de zaak afgeblazen was. Het is tekenend dat Vos zich schaarde in het kamp van deze antisemiet en islamofiele Palmaffia-verheerlijker.

LEES OOK:

Wachtgeldadoptiespleetoogkutje Mei Li Vos

Giovanni Sartori (91) over de illusie van een integreerbare islam. Mei Li Vos (PvdA) wordt ook genoemd!

__________________