Op DDS een stukkie van de door mij zeer gewaardeerde Tim Engelbart.

Ik citeer:

Karskens waarschuwt al jaren ( . . .) en kennelijk heeft hij een keer geroepen dat “9 van de 10 helemaal geen oorlog heeft meegemaakt”. Nou, daar kon de zogeheten fact check-machine van EenVandaag mee aan de gang. En – ratelderatel, prutteldepruttel, pufpufpuf – wat kwam daar uiteindelijk uit? Arnold Karskens heeft iets gezegd dat ONWAAR is! Foei!

( . . .)

Want alhoewel 90% inderdaad nogal een eufemistische weergave van de cijfers is, zit het werkelijke getal nog steeds op een torenhoog peil. Dat echte getal is dus 50%, als je tenminste het CBS mag geloven. Laat dat maar even bezinken: de helft. Eén op de twee. Kortom: de helft van alle zogeheten vluchtelingen die onze kant op kwamen, zijn dus helemaal geen vluchtelingen. Die hebben de Nederlandse samenleving de afgelopen jaren onnodig op stang en op kosten gejaagd, en plekken ingenomen van mensen die wél echte vluchtelingen zijn en zouden moeten kunnen rekenen op de barmhartigheid van ons volk. Voor zover die nep-vluchtelingen niet hebben gestolen als de raven of op een andere manier de crimineel hier hebben uitgehangen.

Einde citaat.

Maar nu de kern van de hamvraag: hoeveel zouden er die totalitaire en racistische slavenhalers- en massamoordenaars-ideologie van de islam aanhangen? Mijn schatting is 95% maar dat moet EenVandaag maar eens gaan fekt-tsjekken.

UPDATE 27 APRIL:

En hetzelfde DDS heeft alweer nieuwere cijfers: niet 9 van de 10, maar . . . . . eh . . . . .  bijna 10 van de 10 “vluchtelingen” zijn bedriegende goudzoekers. Tenminste als we mogen geloven dat de Daily Mail de cijfers uit een rapport van de United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) correct weergeeft. Nog geen drie procent (3%) is echt vluchteling. Dus 97% niet en wat ik net al zei: bijna 10 van de 10.

___________________

Advertenties