U ziet hierboven een screenshot van de zoveelste uitglijer van GeenStijl. Deze keer is het “Mosterd” die over de Joden uitglijdt. Ze glijden meestal uit over de Joden bij GeenStijl. Dat is geen goed teken. Ik zou tegen “Mosterd” willen zeggen: moge Abraham u halen! En natuurlijk is het voor mij helemaal niet “Derk Walters van de vrije pers uit Nederland”, maar van de pers van het regressief-linkse hedonistisch-narcistische antisemitisch-islamofiele zelfverheffingsneuroten-mediamachtsconglomeraat uit Nederland. Zo ziet verdediging van de vrijheid eruit, “Mosterd”! Jodenhatende krypto-nazi’s eruit smijten. Dan wel erin. In de nor.

1) Viezerik Derk Walters is correspondent in Israël voor de ex-deftige NRC en dús is hij een doodgewone antisemiet die erop los lieglastert

2) Viezerik Derk Walters van de Jodenhaat-NRC smeerlapt dóórrrrrr

3) Viezerik Derk Walters van de Jodenhaat-NRC smeerlapt dóórrrrrr (aflevering 2)

Zie ook:OpinieZ over tendentieuze berichtgeving NRC over Israël

“Het besluit van GPO [Government Press Office van Israël] komt – in ieder geval voor OpinieZ – niet uit de lucht vallen. Hoewel GPO blijkens het eerdergenoemde artikel van Vandermeersch de activistische berichtgeving door Walters niet meer als formele reden opvoert, lijkt daarmee wel het conflict te zijn begonnen.

Aan de onjournalistieke en activistische wijze van handelen van de NRC met betrekking tot Israël is op OpinieZ meermalen en uitvoerig onderbouwd aandacht besteed. De NRC heeft de laatste jaren onder de redactionele leiding van Peter Vandermeersch bewust eenzijdige en soms ronduit vijandige reportages en nieuwsberichten over Israël gepubliceerd.

In plaats van objectieve, evenwichtige nieuwsgaring met aandacht voor de standpunten van zowel de Israëlische als de Palestijnse zijde koos NRC-correspondent Derk Walters in zijn verslaggeving meestal kritiekloos voor de Palestijnse versie van de gebeurtenissen. Daarbij werden meningen, propaganda, geruchten en aannames meer dan eens als feiten gebracht en onwelgevallige informatie gemakshalve genegeerd.”

________________

Advertenties