Dit bericht in Elsevier:

“De oud-gouverneur van Jakarta, Basuki ‘Ahok’ Tjahaja Purnama, is door de rechter schuldig bevonden aan godslastering. De christelijke Ahok is veroordeeld tot twee jaar celstraf omdat hij de islam heeft beledigd.

De christelijke oud-gouverneur met Chinese achtergrond citeerde uit de Koran, om aan te tonen dat het niet verboden is om op niet-moslims te stemmen. Er ontstond grote woede onder radicale moslims, die massaal demonstreerden tegen de christen Ahok.

Het Openbaar Ministerie eiste een voorwaardelijke celstraf van een jaar tegen de gouverneur, met een proeftijd van twee jaar. De straf viel hoger uit. Toch wordt de straf als licht gezien omdat de maximumstraf voor godslastering in Indonesië vijf jaar cel is.”

Denk niet dat dit een extreme ontsporing is: dit is de kern van de islam, dit is waartoe deze ideologie onvermijdelijk leidt. Ik herinner aan een boek van Betsy Udink waarvan ik ooit dit zei:

“Wie een beeld wil krijgen van ‘de vrouw in de islam’ moet Betsy Udinks ‘Allah en Eva’ lezen. Dit boek beschrijft het onbeschrijflijke lijden van de vrouwen in bijvoorbeeld Pakistan. Wat zeg ik nou? Inderdaad: Udink slaagt er inderdaad in het onbeschrijflijke te beschrijven. Mijn eigen leeservaring was:  Udink beschrijft het adequaat, maar ik kreeg mijn geest er niet omheen. Mijn geest wilde er niet aan. Ik kon het alleen bij stukjes en beetjes lezen, tot me door laten dringen. Zó pervers, zó smerig, zó onrechtvaardig, zó wreed, zó buiten alle proporties stompzinnig, zó lelijk kan geen menselijk wezen worden als de moslim-mannen die Udink in dat boek beschrijft. Maar ze bestaan wel degelijk. En bij miljoenen.”

Hoeiboei heeft in 2010 een uitgebreide recensie geplaatst met vele voorbeelden van de wrede islam-waanzin onder de titel “De baard van de profeet beledigd”.

Actuele sleutelzin uit 2010:

“Beschuldigingen van blasfemie worden ook gebruikt als middel om politieke tegenstanders uit te schakelen. Je kunt gewoon niet meer het woord Koran of de naam van de Profeet in de mond nemen, of je bent er geweest.”

Ga kennis nemen van die voorbeelden van wat Europa te wachten staat als we de instroom van moslims niet stoppen!

______________

Advertenties