ANGSTINDOCTRINATIE 1ANGSTINDOCTRINATIE 4ANGSTINDOCTRINATIE 2ANGSTINDOCTRINATIE 3

Kijk, dat is toch ook een aardige rem op afvalligheid van het Geloof van de Vrede: je loopt niet alleen kans in het Hiernumaals afgemaakt te worden maar ook nog eens als bonus in het Hiernamaals in de hel te belanden

De verhalen die op koranscholen of in het islamonderwijs verteld worden, gaan vaak verder dan die verhalen alleen: steeds meer kinderen zeggen dat ze erdoor schrik krijgen of er nachtmerries van hebben. Dat blijkt uit een reportage in TerZake, vanavond op Canvas, waarin jihadexpert Montasser AlDe’emeh een aantal moslimjongeren bevraagt.

Tienduizenden moslimkinderen zijn bang om te leven, zegt Montasser AlDe’emeh deze week in Knack. Ze denken dat Allah hen zal straffen. Belgische moslimjongeren krijgen verhalen te horen waar ze nachtmerries van krijgen. ‘Zo was er bijvoorbeeld een jongen die sprak over een engel die zijn schedel met een hamer zal bewerken of was er een andere die het had over hoe zijn beenderen in het graf zullen verpulverd worden.’

Die verhalen kreeg Montasser van kinderen en jongeren te horen toen hij meerdere basisscholen in Brussel en omgeving bezocht. Toen hij daar vroeg wie er in angst leefde, stak telkens meer dan de helft van de leerlingen in de klas de vinger op.

De verhalen worden verteld door de ouders van de kinderen, maar vooral ook door wat imams en islamgeleerden zeggen in koranschoolen.

( . . .)

Ahmed Azzouz, inspecteur-adviseur islam in de provincie Antwerpen zegt dat er inderdaad een probleem is. ‘Hier moet ernstig over nagedacht worden’, zegt hij aan DeRedactie. ‘Als je kinderen iets wil aanleren over god, moet dat een verhaal van een liefhebbende god zijn, niet van een slechte god die enkel straft.’

Lees de rest op De Standaard >>>

(Nootje Martien Pennings: probleem is alleen dat er geen liefhebbende God in de Koran noch in de Soenna gevonden kan worden. Dus wat nu? Dan toch maar die hele moordenaars-ideologie bij het grofvuil zetten en nooit meer omkijken?)

En hier een documentaire waaruit bovenstaande stills komen en waarin een aantal moslim-kinderen geïnterviewd wordt in het Vlaamse tv-programma “Terzake”

En dan had je uit het Vlaamse moslimland nog dit bericht: “Zestien meisjes aangerand door vier jongens in Technopolis”. Oh ja: “jongens”! Ha! Die term kennen we in Holland ook.

________________

Advertenties