(screenshot video NOS-site)

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Zogenaamde mensenrechtenorganisaties hebben weer eens zelf het bewijs geleverd dat ze de migrantencrisis alleen maar verergeren, in plaats van dat ze meehelpen aan een oplossing.

Vrijwel elke dag wagen bootladingen vol migranten uit alle delen van Afrika de overtocht van Libië naar Italië, in de hoop ooit te mogen genieten van onze mooie verzorgingsstaat. Voor de veiligheid doen ze het in ieder geval niet: in dat geval is het toch altijd curieus dat ze vanuit het best-wel-heel-erg-veilige Italië altijd linea recta doorreizen naar landen als Duitsland, Zweden en Nederland. Gek hè?

Desondanks blijft het een drama wat er zich daar op de Middellandse Zee afspeelt. Vrouwen en kinderen worden de dood ingejaagd doordat hun mannen en vaders zo nodig de oversteek naar Europa willen wagen, met gevaar voor eigen leven – en dus dat van hun gezin. Het is voor iedereen van levensbelang dat deze Afrikaanse exodus zo snel mogelijk stopt: deze mensen sterven nu een onnodige dood, Afrika verliest inwoners die . . . . . Lees verder op DDS >>>

(screenshot video NOS-site)

____________

Advertenties