Als dadelijk de low intensity civil war in Europa is geëvolueerd tot high intensity zullen de links-regressieve gekken zeggen: dat krijg je nou van dat islam-bashen. Ik voorspelde het al vele jaren geleden. Nu is er doctor Ineke van der Valk — kijk, daarom ben ik nooit gepromoveerd: elke halve gare kan het — die alvast een voorschot neemt door GeenStijl de schuld te geven van de toenemende “islamofobie”. Ja, dat is een erge psychologische aandoening als je de oudste manifestatie van een nazimentaliteit ter wereld vreest. Héél irrationeel en ook nog zwaar immoreel.

Bert Brussen schrijft een heel aardig stuk onder een veel te lange titel die desondanks hét trefwoord, namelijk “Ineke van der Valk”, ontbeert:

‘Islamofobie neemt toe, is schuld van Geenstijl & Powned’: ‘Ook als het over moslims gaat is er sprake van opvallend seksistisch taalgebruik’

Bonusquote van Bert:

“Mens, luister eens: de islam zélf is door en door seksistisch. Echt, als er één religie bedreven is in vrouwen beledigen en vernederen dan is het de islam. Het aanspreken van vrouwen met ‘hoer’ is nog netjes zal-ik-dan-maar-zeggen want meestal is het ‘HEE KANKERHOER!’ maar dan op straat door agressieve moslimmannetjes richting vrouwen zonder hoofddoek. In real life. Lekker intimiderend en onveilig. Heul wat anders dus dan die ongevaarlijke reaguurdertjes op Geenstijl en Powned.

Huiskamervraag: hoe is het überhaupt mogelijk om een in de kern, en het wezen, volledig seksistische en misogyne religie nog te kwetsen met seksistische opmerkingen? Hoe dan? De islam is al 1400 jaar een ‘discours’ waarin vrouwen worden vernederd. En misbruikt. En gekwetst. En uitgehuwelijkt. En genitaal verminkt. En onmenselijk worden behandeld. En als minderwaardig worden gezien.”

Lees ook:
Martien Pennings, Europese conferentie ter bestrijding van ‘islamofobie’
Annabel Nanninga, Islamofascistisch liegen met Ineke van der Valk
Maja Mischke, ‘Islamofobie’ volgens dr. Ineke van der Valk
GeenStijl,  Radio1: “GeenStijl haalde trekker over in Bataclan”

____________________

Advertenties