Over die naam van dat moslimprogramma is nagedacht. Want wat zien we immers vaak als symbool van de islam? Een nieuwe maan! Nou en zij zijn de nieuwkomers die met een nieuw moslim-programma de boel in Nederland eens komen opschudden.

Wat ik mooi van diepe waanzin vind aan dat programma is die volkomen gemoedsrust waarmee de presentatrice Nadia Moussaid (31) en haar gasten de islam-onderwerpen als heel gewóón aan de orde stellen. Zij vinden het passend dat de dagelijkse beslommeringen van een terreur-ideologie die één op één alle wezenskenmerkem met het nazisme deelt op luchtige en bedaarde toon besproken worden. ISIS en de reeksen aanslagen in het westen, alsmede 1400 jaar wrede islamgeschiedenis: dat doet ze allemaal niks. En van de NPO mag het, want die is speciaal voor iedereen.

Bijvoorbeeld de eerste kwestie die in de aflevering van gisteren aan de orde komt, namelijk van kind-ontvoeringen bij stuk gelopen moslim-huwelijken. Ja, dan is het best soms een probleem dat in islamitische landen ietsje anders aangekeken wordt tegen de rechten van een vrouw, zodat je als vrouw zomaar ineens in de positie kan komen te verkeren dat jouw man beslist of je het moslim-land weer uit mag als je even dacht op vacantie te zijn. Is gewoon even een aandachtspuntje.

En dan komt vanaf 12:35 een Nederlandse salafist serieus dicussiëren over de vraag of een vrouw ook imam kan zijn. Nou dat vindt die salafist niet, maar die gender-studie-mevrouw die aan de UvA doceert weer wel. Mevrouw gaat een serieuze discussie aan op grond van de “bronnen” van de islam, die door moslims nog nooit en door het westen pas de laatste jaren kritisch zijn bekeken. En dat laatste beetje onderzoek is al genoeg om het hele zootje heilige islamitische geschriften als één grote mythologie af te doen. In ieder geval heeft Mohammed sowieso niet bestaan als die grote profeet die de boodschap van Allah zelf ontving en in een eeuw tijd (632 – 732) de wereld van Zuid-Frankrijk tot Pakistan tot de enkels in het bloed zette. Dus wat maakt dat de Koran en die hele Soenna? Juist: wrede mythologie. Maar die gender-mevrouw van de UvA – Kaouthar Darmoni*** heet ze en alleen al vanwege die namen zijn ze onintegreerbaar – die ook moslima is, gaat dus die serieuze discussie aan op grond van die verzinsels.

De presentatrice zegt inleidend dat een vrouwelijke imam “in sommige islamitische kringen controversieel” is. Ah ja! In “sommige” en slechts “controversieel”. Ik zou zeggen: in 99,9% van de reëel bestaande islam onbestaanbaar en onbespreekbaar en als je het alleen al voorstelt, ben je je leven niet zeker.

Vanaf 24:05 is de beurt aan de actie-groep “Blijf van mijn niqaab af”. Want het verbod op boerka en niqaab — hierna: boerqaab — komt in behandeling in de Eerste Kamer. Ik kan er maar niet achter komen of, behalve in overheidsgebouwen, scholen en zorginstellingen en in het openbaar vervoer, het verbod ook geldt voor gewoon op straat. Dus of ik nog steeds zo’n spook tegen kan komen op weg naar Albert Heijn.

De gestoorde wijven die deze dracht verdedigen – op straat in Birmingham en in de Nederlandse studio – hebben het over “vrijheid”. Dat is natuurlijk waanzin, maar afgezien daarvan: waar blijft mijn vrijheid om niet geconfronteerd te worden met deze gruwel, die ik al vaak omschreven heb, maar ik zal mezelf nóg maar eens citeren

“De boerqaab is een bloedzuigende, tartende, moordlust opwekkende klap in het gezicht van al wat humaan is uit naam van de meest inhumane, racistische, moorddadige en totalitaire ideologie die de wereld ooit heeft gezien: het Mohammedanisme. Het is een hoofddoek tot de duizendste macht verheven. En een hoofddoek is al een dubbele Jodenster, een symbool van naar binnen gericht racisme (jegens vrouwen in de islam) en naar buiten gericht racisme (jegens de ongelovigen). De boerqaab is dat ook, maar staat nog extremer voor dagelijkse terreur jegens vrouwen in de islamitische wereld en voor het oprukken van de nazislam in het Westen.”

***
Mevrouw laat op de site van NieuwWij weten: “Het orgasme wordt in islam gezien als ontmoeting met God”. Zeker. En vooral voor mannen als ze op het Jihad-pad van Allah hun seks-slavinnen verkrachten en mishandelen. NieuwWij? Dat heb ik eerder omschreven als zittend in de hoek van dat intens foute gristendom waar de Israëlhaat en de islamliefde welig tieren en waar met de Palmaffia’s wordt gecollaboreerd. Dat NieuwWij is een van de vele organisaties in dat onontwarbare kluwen van infiltratie-organisaties waarin de islam altijd zo goed is geweest en waarin regressief-linkse gristenen ook beginnen  te excelleren. Aan de UvA is ze lid van de vakgroep “Middle East in Transition”: en u weet natuurlijk hoe positief die “transitie” verloopt.

_____________

Advertenties