Trump had natuurlijk die idiote loftuitingen in zijn speech aan het adres van de Arabierische slachters veel minder vet moeten aanzetten, maar wat hij zei is oneindige winst vergeleken met het valse dhimmi-gelul van George W. Bush, Tony Blair, Bill Clinton, Hillary Clinton, Obama, Theresa May, Alexander Pechtold en Emile Roemer. “Manchester”(want dat zal natuurlijk ook weer een Boeddhistische Fin blijken te zijn) heeft opnieuw bewezen dat het  nog veel te weinig realistische realisme van Trump hoog nodig is.

UPDATE 24 mei: hier is-ie dan, de Boeddhistische Fin Salman Abedi:

MANCHESTER HET SMOEL VAN DE KINDERMOORDENAAR

Ik ben zo vrij een vrije bewerking te maken van een mooi stuk van Robert Spencer over Trumps Saoedi-Arabië-speech dat te vinden is op zijn eigen website Jihad Watch en op PJ-Media en waarin de ontwikkeling in Amerika van hypocriet en collaborerend illusionisme naar bijna-realisme zichtbaar wordt.

Allez dan!

Trump begon met “Ik wil koning Salman bedanken voor zijn buitengewone woorden”. Ja, absoluut! Zéér buitengewoon! De woorden van de in het wit geklede opperslachter luidden:

“De islam was en zal altijd zijn de religie van barmhartigheid, tolerantie en co-existentie.”

De chotspe voorbij. En typisch islam. In your face!

Trump vertelde de verzamelde Soenni-leiders dat “Amerika niet zal proberen zijn manier van leven aan anderen op te leggen”.

Dat is waar en ook niet waar.

Niet waar: want Amerika heeft best wel pogingen gedaan slachtersregimes in het Midden-Oosten weg te krijgen: Saddam, Khadaffi, Mubarak, Assad. Maar iedereen, behalve regressief-links, heeft nu in de gaten dat als je in islamitische landen die bloedbevlekte dictators opruimt er iets nóg veel ergers onderuit komt, namelijk ISIS-achtigen.

Wel waar: Amerika heeft nooit geprobeerd de gewone achterlijke sharia-onderdrukkingscultuur van de islam als zodanig te veranderen. En ook in Amerika zelf zijn ze net zo toleristisch voor de islam als in Europa. Enfin, gisteren het laatste resultaat: de aanslag in Manchester.

Trump had het over het gevaar van Iran dat “zweert Israël te zullen vernietigen”. Wat zullen die Soenni’s gedacht hebben? Ongetwijfeld dit: nou, dáár hebben die Iraniërs dan toch wel weer gelijk in. En al die wapens die Amerika levert aan de Soenni’s kunnen natuurlijk net zo makkelijk tegen Israël ingezet worden.

Trump vroeg alsmaar en heel duidelijk om actie van de islamitische landen om het terrorisme te bestrijden. Maar voorlopig zijn de in zijn gehoor verzamelde Soenni’s juist bezig met het tegenovergestelde: de terreur financieren en bevorderen. Dus ik zou — maar ja, wie ben ik? — als voorwaarde voor wapenleveringen de eis hebben gesteld dat er concrete en zichtbare stappen gezet zouden worden bij de afbouw van terreurnetwerken in het westen

Militaire dictator al-Sisi van Egypte zat ook onder Trumps gehoor. Een paar jaar geleden heeft al-Sisi een beroep gedaan op de toonaangevende islamitische al-Azhar-“universiteit” van Caïro om de islam te hervormen en het geweld in te dammen. Zonder resultaat vooralsnog.

In elk geval is het winst ten opzichte van Obama als Trump zijn gehoor vraagt “de confrontatie aan te gaan met het islamistische extremisme”, want Obama had het alleen maar over de islam als “een religie van de vrede” en gaf opdracht aan zijn gehele regeringsapparaat —  inclusief de afdelingen waar terreurbestrijding werd onderwezen! — om geen enkel verband meer te leggen tussen islam en terreur. Iconisch-exemplarisch is het hilarisch-dramatische verhoor van een hoge ambtenaar van Obama, Paul Stockton, die voor een senaats-commssie tot in het absurde de islam weigert in verband te brengen met terreur. En deze mafklapper mag er ook wezen: Eric Holder, enige tijd de minister van justitie van Obama, voor een senaats-commissie: verbale Comedy-Capers.

Het is begonnen meteen na de Twin Towers op 11 september 2001. Ik vraag nog maar eens een keer de aandacht voor drie zwetend zwetsers in dezelfde categorie als Paul Stockton en Eric Holder, namelijk George W. Bush, Tony Blair en Bill Clinton. Kijk vanaf seconde 25 hoe ze alle drie meteen na nine-eleven gaan staan verklaren dat de terroristen lone wolves waren die niks met de vreedzame islam als zodanig te maken hebben. En de waanzin is nog steeds niet uitgeraasd, niet in Engeland *** en ook niet in Nederland: recentelijk hebben Pechtold en Roemer verklaard dat van de islam niks te duchten valt. En ik begin nu toch steeds meer last te krijgen van een terugkerende droom, waarin ik tijdens een Neurenberg 2.0 de openbare aanklager ben en aan het eind van het proces de wens uitspreek om dit soort gasten tegen de muur te zetten. Vreselijk niet waar? Ja, een mens kan soms náár dromen.

Een echte Obama-adept was ook immoralist Hillary Clinton die de moslims bevrijdde van Khadaffi (“We came, we saw, he died”) en die in 2015 verklaarde:
CLINTON HILLARY ISLAM NOTHING TO DO WITH TERROR

CLINTON HILLARY WE CAME WE SAW HE DIED

Clinton maakt zich vrolijk over de gruwelijke dood van Khadaffi “We came, we saw, he died.”

*** Instant update: Theresa May nog steeds in denial:
UK’s May vows to ‘defeat the ideology that often fuels this violence’, while refusing to name what it is

__________