Twan Huys heeft altijd duidelijk plezier in de machtspositie van waaruit hij zijn links-regressieve manipulatie bedrijft. Eerst op 12:15 het vaste nummertje Trump-bashen. Trump was bezig geweest, zegt Huys, de andere regeringsleiders “de les te lezen” terwijl hij natuurlijk het grootste gelijk van de wereld heeft met zijn klacht over het parasitaire defensie-gedrag van Europa. Natuurlijk werd ook gepobeerd Trump het uitlekken van die gegevens over de dader van Manchester via de Amerikaanse geheime diensten in de schoenen te schuiven, terwijl het duidelijk is dat we hier gewoon te maken hebben met een onderdeel van de voortdurende hetze van de Amerikaanse deep state tegen Trump. Inmiddels komt deze morgen het bericht dat Trumps schoonzoon en adviseur Kushner ook door de FBI wordt onderzocht.

En dan komt vanaf 18:20 het item Manchester. We horen dat het zuiden van Manchester een broeinest van radicalisering is, dat 34 procent moslim is en alleen al uit deze buurt 17 Syriëgangers komen. De schotelantennes in het gelid worden in beeld gebracht. Er zitten inmiddels zeven verdachten vast, meldt Huys. En dan een hilarische zin:

“De bewoners van de stad proberen te wennen aan de nieuwe realiteit.”

Hij liegt dus dat er iets nieuws aan de hand is en doet tegelijk stiekempjes-implicietjes de oproep dat we er maar aan moet wennen.

En dan begint het Grote Ontkennen weer. Het is een totaal versleten ritueel geworden na elke aanslag: bloemenzee, waxinelichtjes, kinderknuffels, balonnen en “Imagine” van John Lennon. Oh nee! Deze keer was er een links-regressieve pottenkop die “Don’t look back in anger” beter vond passen in de ontkennings-ceremonie. Waarom zijn zoveel van die potteuze types toch islamofiele “anti-zionisten”? Bijvoorbeeld Karen Armstrong die een pottenkanis heeft met een gestichts-kapsel erop en radio-actieve stront erin.

De betreffende links-regressieve pottenkop

We volstaan nu verder met een screenshot-essay, waarin duidelijk wordt dat de lokale moslimische gezagsdragers beweren dat de aanslagen niks met de islam te maken hebben. En net zoals alle westerse systeem-media gaat Nieuwsuur opnieuw en nog steeds kritiekloos mee in deze loze beweringen van de islamitische voorsprekers en ontkenners. Op deze manier zullen de moslims in het westen nooit gedwongen worden tot zelfreflectie. En die zelfreflectie, zo kan ik u verzekeren, zou onvermijdelijk leiden tot de conclusie dat ISIS in niets strijdig is met de islam, dat die islam al 1400 jaar via een nazi-mentaliteit bloedige terreur, wrede onderdrukking, een kras racisme en stuitende achterlijkheid verspreidt en dat je met dat totalitaire quasi-geloof maar één ding kunt doen: bij het grofvuil zetten en nooit meer omkijken.

MANCHESTER IMAM NIET VOLGENS ISLAMMANCHESTER IMAM NIET VOLGENS ISLAM 2MANCHESTER IMAM NIET VOLGENS ISLAM 3MANCHESTER DIRECTEUR NIET VOLGENS ISLAM

MANCHESTER nóg een directeur NIET VOLGENS ISLAM.

Deze laatste mijnheer is Mohammad el-Khayat van het Manchester Islamic Center

________________