Het zoveelste voortreffelijke stuk van Uri van As, dat veel meer biedt dan de kop erboven aangeeft. Hieronder een paar alinea’s uit het midden van het stuk.

Stemgedrag VN
Ook het schandalige stemgedrag van Nederland in de VN vindt journalistiek Nederland kennelijk niet politiek-correct genoeg om te vermelden en te analyseren. In het Kafkaesque VN-theater was het deze week de beurt aan de Wereldgezondheids-organisatie om Israël als het enige land ter wereld te veroordelen voor ernstige nalatigheid op het gebied van de gezondheidszorg. Een krankzinnige resolutie ontworpen door Syrië en Pakistan, geholpen door de rest van het Islamitische VN-blok. Ondanks de opzichtige leugens, het verdonkeremanen van rapporten door de VN en de ernstige waarschuwing van VS-ambassadrice Nikki Haley dat landen die aan deze anti-Israël hysterie blijven meedoen genoteerd zullen worden, stemde Nederland en het merendeel van Europa voor de resolutie.

Han ten Broeke
Na een twitter-opmerking van NIW-hoofdredactrice Esther Voet over het stemgedrag van Nederland, reageerde de buitenlandwoordvoerder van de VVD Han ten Broeke als door een adder gebeten.

Gezien deze botte reactie zou het niemand moeten verbazen dat het verschil tussen woord en daad bij de VVD enorm is. Het kabinet-Rutte laat Israël al jarenlang in de steek. Nederland buigt diep voor de islamitische lobby. Zowel in de VN als in de EU, het politiek-correcte orgaan dat de bevolking van ons continent zo stevig in een wurggreep heeft.

Lees de rest op  OpinieZ >>>
_____________