Behoofddoekte Theresa May met schichtig-over-de-schouderse verradersblik. Ja, inderdaad, gewoon een evil creep.

Theresa May is een misdadige verraadster. Zoals de Engelsman het hier in de video stelt: “Onze eigen beschermers keren zich tegen ons. Omdat de mensen die hen, god betere het, de regels voorschrijven de plank helemaal mis slaan, THERESA MAY”. Hij spreekt de naam van de premier uit met de minachting die zij zo rijkelijk verdient.

( . . . . . . . . . . . . .)

En natuurlijk heeft May mij ook verboden het land binnen te komen vanwege de misdaad dat ik heb gezegd: “De [islam] is een religie en een geloofsideologie die toestemming geeft om oorlog tegen ongelovigen te voeren”. Toch is dat een duidelijk en gemakkelijk aantoonbaar feit. Men zou het kunnen vergelijken met  mij te verbieden te zeggen dat mensen zuurstof nodig hebben om te leven.

Kortom, May en haar voorgangers hebben jarenlang de prediking van de jihad doeltreffend aangemoedigd, terwijl ze de weerstand tegen jihad krachtig hebben ontmoedigd en gestigmatiseerd. Die weg leidt naar Manchester. Wanneer je de vijanden van de jihad verbiedt en jihad-predikers toestaat om het land binnen te komen en overal te preken, dan krijg je meer jihad. En dat is dus wat Groot-Brittannië vandaag heeft en in de nabije toekomst nog heel veel meer zal hebben.”

Lees de rest van de alinea’s bij E. J. Bron >>>

___________