Vergeestelijkte moslimgeestelijke wijst aan waar Allah’s geest tijdens de ramadan indaalt

De ramadan is natuurlijk net zo dom, wreed en irrationeel als dat hele “geloof” dat — ik ben ervan overtuigd dat ik het al wel eens eerder heb gezegd — elk wezenskenmerk met het Hitlerisme deelt. Gelul over een regendruppel die op de lip kwam en per ongeluk werd . . . . . eh . . . . . ingeslikt. Sort of. Oh, wat zijn wij verfijnd! Overdag jezelf martelen en dan je ’s nachts volvreten. Liefst met veel zoetigheid. Heeft niks met een periode van ascese te maken die je dichter bij het “spirituele” brengt. Maar alles met een wreed en primitief ritueel dat het stambesef rond een onhervormbare  en totalitaire massamoordenaars-ideologie moet versterken. Maar de NPO levert elke dag punctueel een begripvol Ramadan-journaal af.

Lees over de vernielingen en het geweld dat in de ramadan-nachten traditie begint te worden in Nederland:

Buurten geteisterd door ramadanrellen na avondgebed

“Een golf aan vernielingen en geweld in steden als Haarlem en Hilversum wordt veroorzaakt door vastende moslims, zeggen buurtbewoners en moskeegangers. Gemeenten staan machteloos tegen dit geweld, en weigeren de incidenten in sommige gevallen te koppelen aan de ramadan.”

En lees de mening van een professor-doctor die Iran ooit is ontvlucht. Een Iran dat door Thomas Erdbrink, onze NPO-man in Theheran, glimlachend verharmlost wordt.

Ramadan is Allahs geweld tegen het menselijk lichaam

“Maar het antwoord op terreur kan nooit vrijwillige islamisering zijn. Ramadan is een symbool voor geweld: het verdedigt de irrationaliteit en verheerlijking van een behoorlijk gewelddadig boek. De ramadan is Allah’s geweld tegen het menselijk lichaam.”
__________________