Zadkine, Zadkine, Zadkine . . . . . kom, wat was dat ook alweer? Iets met het hart uit een stad, uit een samenleving. Als de islam met Europa klaar is kan er zo’n beeld op elke straathoek van elke Europese stad.

Het NOS-journaal. Ach-ach-ach. De dure kleertjes. De maniertjes van de presentatortjes. De islamofilie. De Israëlhaat en dus het promoten van het antisemitisme van de islamitisch-links-regressieve coalitie. 

Het verzwijgen. Vooral het verzwijgen. Het 8-uur-journaal van 2 juni 2017. De eerste drie minuten zijn voor de ongekende examen-fraude op het Rotterdams Zadkine-college. Het wachten is nu tot niet meer kan worden achtergehouden dat het voor bijna 100% leerlingen met een migratie-én-criminaliteits-achtergrond betreft. Ook deze intense, diep ingevreten mentale verrotting is een fenomeen van de islamisering.

En dan 11 minuten klimaat-Trump-hysterie. Er wordt slechts één afwijkende mening getoond: een Amerikaanse werkloze die alleen maar vindt dat er banen moeten komen en dat het terecht is dat Trump zijn verkiezingsbelofte houdt. Nee, in het NOS-journaal niet iemand als Katie Hopkins, die uitlegt dat Trump geen zin heeft Amerika miljarden naar Derde Wereldlanden te laten sturen in het kader van een “klimaat-accoord” dat die landen tot niks verplicht. Dat Parijs-Accoord is één enorme gebakken-lucht-operatie.

Simon Rozendaal in Elsevier:

“Zelfs als alle landen zich aan de in Parijs gemaakte afspraken zouden houden, heeft het geen nut. Zoals het Copenhagen Consensus Center van de slimme Deen Bjorn Lomborg aantoonde op basis van cijfers van de Verenigde Naties zelf, levert Parijs in 2100 een afkoeling van 0,05 graad Celsius op. Welnu, als je 0,05 afrondt dan kom je op een dikke nul terecht.”

De anti-Trump-hysterie heeft nu, naast de heksenjacht die de Deep State op Trumps presidentschap heeft losgelaten, nieuwe tsunami-kracht gekregen. De gekte is nu overal.

Maar misschien is nog niet de héle NPO totáál gecorrumeerd. EenVandaag — kijk vanaf 19:20 — heeft op dezelfde dag een reportage uit Thailand waarin Samuel Huntingtons these over de “bloedige grenzen van de islam” maar weer eens onderstreept werd.

Jaap Jongbloed:

“Al decennialang vecht een moslim-minderheid in het zuiden van het land een bloedige strijd om zich af te scheiden.”

De reportage:

Het Islamitische Front heeft het geweld afgezworen. Maar toch nog steeds veel aanslagen. Hoe zou dat nou komen? Er komen twee “gematigde” moslimleiders aan het woord en bij hen zie je hoe het werkt en hoe het in Europa steeds meer zál gaan werken: ze vinden het zogenaamd heel erg dat ISIS en Al-Qaeda zoveel invloed krijgen en dat er zoveel moslims naar het Midden-Oosten en Afghanistan gaan om “militaire training” te krijgen. Maar ja, daar kunnen zij, als gematigde leiders, ook niks aan doen. Zeggen ze. Het beste is, zeggen ze, dat de centrale regering van Thailand veel respect betoont en aan het zuiden, aan “Patani” veel zelfbestuur geeft.

Ik geloof niet dat hier nog een onderschrift onder hoeft

En dan de Boeddhistische monnikken. Een Boeddhistsiche vredes-activist deelt mede dat die ook al radicaliseren. Nou, dat zal wel weer vreselijk meevallen, met die geradicaliseerde Boeddhisten. En daar zal in de aanslagen-praktijk ongetwijfeld niks van te merken zijn. Die zullen net zo ongetwijfeld, zoals overal ter wereld, 100% voor rekening van de moslims komen. Een van die monnikken zegt: ze hebben al gewonnen. En ik ben bang dat Europa onomkeerbaar op hetzelfde pad is.

En toen had je tijdens Nieuwsuur (op 5:55)de mededeling dat een enorm popconcert Rock am Ring in Nürnberg, vanwege terreurdeiging ontruimd is. GeenStijl heeft een filmpje van een woedende festival-directeur die een keertje klaar is met het de moslimdramdreigterreur:

Es muss schluss sein mit ‘this is not my islam and this is not my shit, fulmineerde hij vrijdagnacht ten overstaan van media. En ook: “Waar zijn de tienduizenden moslims die demonstreren tegen geweld uit hun naam? Ik heb ze nog nooit gezien.” Het betoog wordt geheel tegen de policor verwachtingen in met warm applaus onthaald. En terecht. Te veel vreedzame vrijheidsminnende mensen lijden onder de dreiging van een klein groepje moslimklootzakken en als tienduizenden mensen geëvacueerd worden omdat 1 persoon op hun vierkante kilometer een geradicaliseerde gek in de familie heeft, kun je moeilijk zeggen dat het Rutte-mantra ‘wij zijn met meer’ heel goed stand houdt. Lieberberg: “Is dit de weerbare democratie? Wat wordt er als volgende afgezegd?” Inderdaad. Wo bleibt die WENDE?”

Gegarandeerd dat die festival-directeur niet geciteerd gaat worden in het NOS-journaal.

Nog meer vee-vervoer in Patani. En nee, die monnikken zijn NIET “extreem”, want wat die vredeslul bedoelt is: ze willen helemaal geen islam. Nou dat is het fatsoenlijkste en gematigdste wat een mens kan willen.

_______________

Advertenties