“Al-Quds dag”, is de dag van extra-plus Jodenhaat in de moslimwereld. Er is een video van gruwelijk slechte kwaliteit uit de tijd toen Morsi nog aan de macht was in Egypte. Maar de hysterische haat jegens Amerika en vooral jegens Israël en de Joden bij sprekers —onder anderen Morsi — en toehoorders is toch goed te ontwaren. Op 1:40 gaat het even over Al-Quds, Jeruzalem dus, waar miljoenen martelaren naar zullen opmarcheren. U moet misschien toch even gaan kijkluisteren om een indruk te krijgen van wat de jaarlijkse terugkerende Al-Quds-dag in de Arabische wereld betekent: schuimbekkende Jodenhaat.

Die “Al-Quds-dag” werd afgelopen zondag 18 juni ook in Engelse steden gevierd met haatmarsen door moslim-moordenaars-in-spe. In Londen mochten ze zelfs de gele Hezbollah terreur-vlaggen die expliciet verboden waren ongestraft ontvouwen.

Bovenstaande video van Rebel-Media maakte een klein portret van een Joodse dame, Kay Wilson, die in Londen sprak op een tegenmanifestatie van StandWithUs. Als je het vuur van de jihad niet blust, zegt ze, zal het alles op zijn weg verteren. Als de onderdrukking via de zogenaamde “politieke correctheid” niet ophoudt, is Europa verloren.

Ze is een overlevende van de jihad: als toeristenbegeleider in Israël werd haar dit keer zeer kleine gezelschap overvallen door Palestijnse Arabieren in een natuurgebied. Haar christelijke Amerikaanse vriendin werd met een machete afgeslacht voor haar ogen. Zijzelf werd voor dood achtergelaten met gebroken botten en dertien messteken.

Ze geeft voorbeelden van de specifiek Engelse vorm van politieke correctheid die in hele erge zelf-destructieve krankzinnigheid is omgeslagen:

“Personally speaking, I find the blowing up of children at a pop concert and the slitting of young women’s throats on London’s streets far more offensive than a shop owner who hangs a ‘stop funding terrorism’ sign and a Christian who screens Bible verses on a TV in his cafe. The lawbreakers were told by the British police to take these things down because they were both offensive and an offence under the Public Order Act Section 5. As a London-born survivor of Islamic terrorism, I too am offended.”

________________

Advertenties